غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

توسعه همکاری‌های دوجانبه رسانه‌ای ایران و روسیه

سفیر ایران در روسیه در دیدار با سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور بر توسعه همکاری‌های دوجانبه رسانه‌ای تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۴ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 24
کد خبر: ۲۶۶۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با ماریو زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه فدارسیون روسیه دیدار و درباره توسعه همکاری‌ها و تعاملات ایران و روسیه گفتگو و تبادل نظر کرد.

 

سفیر جمهوری اسلامی ایران در این دیدار ضمن تبریک روز تولد زاخارووا و سال جدید به دولت و ملت روسیه، با تاکید بر روابط روزافزون ایران و روسیه بویژه در زمینه رسانه، گفت: امسال نقطه عطفی در روابط دو کشور بود، در این سال همکاری‌ها و فعالیت‌های مشترک در همه حوزه‌ها افزایش یافت که یک نمونه موفق آن بریکس بود و انصافاً روسیه اجلاس بریکس را به خوبی مدیریت کرد.

 

وی با بیان اینکه روابط روزافزون ایران و روسیه دشمنانی دارد، بر گسترش همکاری‌های رسانه‌ای و تدوین استراتژی و نقشه راه رسانه‌ای برای مقابله با هجمه‌ها و تبلیغات منفی رسانه‌ای تاکید کرد.

 

زاخارووا نیز در این دیدار با تایید گسترش همکاری‌های ایران و روسیه، روابط با ایران را برای روسیه با اهمیت توصیف کرد.

 

وی همچنین از پیشنهاد تقویت همکاری‌های رسانه‌ای روسیه و ایران و تقویت تعاملات میان مقامات و فعالان رسانه‌ای دو کشور استقبال کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تاکید کرد: دو کشور باید سلسله نشست‌های مشورتی برای هماهنگی در اطلاع‌رسانی داشته باشند تا ضمن حمایت از جریان آزاد رسانه‌ای دو کشور و اطلاع‌رسانی دقیق با القائات دروغین رسانه‌های غربی برای تخریب روابط مقابله کنند.

 

دو طرف همچنین در این دیدار، درباره راهکارهای توسعه همکاری‌های رسانه‌ای، هماهنگی درباره پوشش خبری رویدادهای مشترک از جمله پوشش امضای سند جامع همکاری‌های دو کشور، طراحی چارچوبی برای مفهوم‌سازی مشترک رسانه‌ای در مسائل دوجانبه و موضوعات حساس، تسهیل صدور روادید خبرنگاران دو کشور، اطلاع‌رسانی حرفه‌ای و دقیق در حوزه‌های دوجانبه و منطقه‌ای گفتگو و رایزنی کردند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار