چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان پلیس فتا: سرشماره پیامک مرتبط با ترامپ هک شده بود زمان ثبت نام آزمون سردفتری چه زمانی است؟ + شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی بارش در ۱۶ استان ادامه دارد؛ تهران هم بارانی می‌شود توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو» سد‌های خالی در انتظار تابستان؛ کاهش ۴۶ درصدی بارش‌ها رئیس دانشگاه صنعتی شریف: فضای دانشگاه محل تخلیه آرام اعتراضات است اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت

برخورد با اتباع غیرمجاز بر اساس قانون

سرپرست فرمانداری ویژه تهران با اشاره به اولویت فرمانداری برای ساماندهی اتباع غیرمجاز گفت: اگر اتباع به صورت غیرقانونی و غیرمجاز وارد شوند، حتماً بر اساس قانون با آن‌ها برخورد می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 25
کد خبر: ۲۶۶۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، حسین خوش اقبال سرپرست فرمانداری ویژه تهران با اشاره به ساماندهی اتباع غیرمجاز در شهرستان تهران، اظهار کرد: همه مسئولان از وزارت کشور تا استانداری و فرمانداری‌های شهرستان‌های تهران در ساماندهی مهاجرین فعال هستند؛ چرا که بیشترین اتباع را هم در شهر تهران داریم، قطعاً یکی از برنامه‌های اولویت دار ما این است که انشاالله ساماندهی کنیم و اگر اتباع به صورت غیرقانونی و غیرمجاز وارد شوند، حتماً بر اساس قانون با آن‌ها برخورد قاطع کنیم تا انشاالله بتوانیم رضایتمندی مردم را داشته باشیم.

 

وی در خصوص برنامه فرمانداری تهران برای رفع ساختمان‌های ناایمن در پایتخت نیز بیان کرد: باید با شهرداری تهران، شورای شهر و معاونت عمرانی استانداری جلساتی داشته باشیم و حتماً رفع ساختمان‌های ناایمن را در دستور قرار خواهیم داد و پیگیری می‌کنیم تا در نهایت گزارش خوبی به مردم ارائه دهیم.

 

سرپرست فرمانداری ویژه تهران اضافه کرد: مشکلات سطح شهر تهران زیاد هستند؛ اما امیدواریم با کمک همه دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی در کنار مردم مشکلات را کمتر کنیم./ مهر

ارسال نظر