آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

هر ساعت یک کودک در غزه شهید می‌شود

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که در هر ساعت یک کودک در نوار غزه به شهادت می‌رسد و شمار کودکان شهید فلسطینی از ابتدای جنگ رژیم صهیونیستی علیه ساکنان این باریکه به ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۵ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 25
کد خبر: ۲۶۶۶۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، گاردین نوشت: آنروا که فعالیتش در اراضی اشغالی از سوی کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) منع شده است، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به نقل از مقامات یونیسف اعلام کرد که هر ساعت یک کودک فلسطینی در غزه کشته می‌شود. این‌ها عدد و رقم نیستند، جان‌هایی هستند که گرفته می‌شوند.

 

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی، تاکید کرد: کشتار کودکان قابل توجیه نیست و کودکانی که زنده می‌مانند نیز از نظر فیزیکی و احساسی دچار جراحت می‌شوند.

 

آنروا افزود: دختران و پسران غزه که از آموزش محروم‌اند، به دنبال نشانه‌های زندگی هستند. زنگ هشدار برای این کودکان به صدا درآمده است. آنها زندگی، آینده و امید خود را از دست می‌دهند.

 

گاردین نوشت: برآورد‌ها نشان می‌دهد که حملات [رژیم]اسرائیل به غزه تاکنون به کشته شدن بیش از ۴۴ هزار نفر منجر شده است و دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد ارزیابی کرده که ۴۴ درصد از کشته شدگان کودک بوده‌اند.

 

بر اساس گزارش‌ها، حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار فلسطینی در غزه که تقریبا ۹۰ درصد جمعیت آن را تشکیل می‌دهند آواره و نیمی از کودکانی که خانه و کاشانه خود را از دست داده‌اند مجبور به فرار شده‌اند.

 

جنایات رژیم صهیونیستی در غزه در حالی ادامه دارد که دیوان بین المللی کیفری دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و یو آو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی مردم غزه به عنوان سلاح صادر کرده است./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار