تشکیل پرونده قضایی برای ۴۰ نفر در پی تجمعات پراکنده تهران مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: فردا در خصوص امتحانات دانشگاه آزاد تصمیم‌گیری می‌شود امتحانات کدام دانشگاه‌ها مجازی شد؟ کدام دانشگاه‌ها تا پایان هفته جاری مجازی شدند؟ خبر مهم رئیس سازمان سنجش به داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ دستگیری دو لیدر اغتشاشات کوهدشت با کشف سلاح و تجهیزات غیرمجاز شهادت مدافع امنیت در ملکشاهی/ کشف نارنجک اسرائیلی از اغتشاشگران بارش برف در معابر تهران و خطر تصادفات زنجیره‌ای بارش برف و باران در ۱۸ استان کشور هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است بیشترین رشد بارش‌ها برای کدام استان‌ است؟/ آخرین وضعیت بارندگی در تهران پلیس: دیگر با برهم‌زنندگان نظم و امنیت مماشات نمی‌کنیم قوه قضائیه: تا پایان سال خدمات اظهارنامه و لایحه غیر حضوری می‌شوند استاندار تهران: اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم کلاس‌های این دانشگاه‌‌ها هفته آینده مجازی شد

برف و باران بیشتر نقاط کشور را فرا می‌گیرد | جزئیات بارش‌ها در استان‌های مختلف

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور تا روز دوشنبه (۱۰ دی) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۰۷ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 27
کد خبر: ۲۶۶۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور تا روز دوشنبه (۱۰ دی) خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۷ دی) با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و از بعد از ظهر به تدریج در استان‌های همدان، مرکزی، نیمه شمالی خوزستان، شمال غرب چهار محال و بختیاری، قزوین، زنجان، اردبیل، البرز، تهران، گیلان بارش برف و باران رعد و برق وزش باد شدید موقت در برخی نقاط گردوخاک رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: این سامانه شنبه (۸ دی) علاوه بر مناطق ذکر شده، نیمه جنوبی استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، غرب و جنوب اصفهان، مازندران، قم، شمال استان‌های فارس و بوشهر و ارتفاعات سمنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: در این روز به‌تدریج از میزان ابرناکی و بارش در شمال غرب کشور کاسته می‌شود. یکشنبه (۹ دی) بارش پراکنده در مازندران، گلستان، ارتفاعات خراسان شمالی و رضوی و ارتفاعات مرکزی زاگرس پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: دوشنبه (۱۰ دی) در اردبیل، گیلان، مازندران و برخی نقاط استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، شمال فارس و شمال شرق خوزستان و سه‌شنبه علاوه بر این مناطق در شمال شرق، شرق و برخی نقاط شمال غرب کشور بارش پیش بینی می‌شود.

ضیاییان همچنین گفت: روز‌های جمعه و شنبه پدیده باد و گردوخاک در استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست و از اواخر جمعه و روز شنبه غرب خلیج فارس مواج است.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۸ دی) ابری و غبار صبحگاهی در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۴ و ۱۱ درجه سانتیگراد و پس فردا (۹ دی) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای صفر و ۱۲ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۷- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ دمای درجه سانتیگراد سردترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود. / ایسنا

کلمات کلیدی: برف و باران بارش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار