تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

اطلاع کمیسیون اصل 90 از تغییر نام املاک برخی مسؤولان پیش از اعلام به قوه قضائیه

نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: اطلاعاتی درباره تغییر نام املاک و فروش دارایی‌های برخی مسئولان برای این کمیسیون فرستاده شده که پس از راستی‌آزمایی برای قوه قضائیه ارسال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر خجسته نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: اطلاعاتی در خصوص تغییر نام املاک و فروش دارایی‌ها برخی افراد برای این کمیسیون ارسال شده که پس از راستی‌آزمایی برای قوه قضائیه ارسال خواهد شد.

 

وی افزود: از نهادهای امنیتی و قوه قضائیه می‌خواهم تمامی نقل و انتقالات یک سال اخیر افراد مشمولی که باید اموال و دارایی‌شان را در سامانه قوه قضائیه ثبت کنند را مورد بررسی همه جانبه قرار دهد تا شفافیت به معنا واقعی در نتایج این آمارها نشان داده شود.

 

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به اینکه کلیه اموال غیرمنقول، حقوق دارای ارزش مالی، مطالبات و دیون، سرمایه‌گذاری‌ها، اوراق بهادار، موجودی حساب‌های مختلف در بانک‌ها و هرگونه منبع درآمدی مستمر، باید از سوی مسئولان در سامانه ثبت اموال و دارایی اعلام شود تصریح کرد: در این قانون دیده شده که اگر مسئولی به هر عنوان دارای دیون، اوراق بهادار و حتی پول نقدی می باشد باید آن را اعلام نماید.

 

خجسته اظهار داشت: اگر در آینده به هر صورت این پول به صورت دارایی‌های منقول در آمده و یا در جایی توسط وی و وابستگان خود سرمایه گذاری شود توسط قوه قضائیه بازخواست شده تا بگوید از کجا آورده و اگر داشته است چرا و به چه دلیلی آن را اعلام نکرده‌اند.

منبع: فارس

ارسال نظر