آمار جان‌باختگان حوادث اخیر در خراسان رضوی اعلام شد سید حسن خمینی: اگر مردم را در سرنوشتشان دخالت ندهید، با آنها درگیر می‌شوید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیانیه جدید صادر کرد + جزئیات دریادار ایرانی: حضور ناو‌های ما در اقیانوس‌ها و آب‌های آزاد، صرفاً یک حضور نظامی نیست محسن رضایی: امروز جهان شاهد رونمایی از ماهیت واقعی آمریکا است رهبر معظم انقلاب: ملّت ایران؛ دشمن را مأیوس کنید جزئیات تصمیم گیری نهایی در دو موضوع افزایش حقوق کارمندان و تأمین منابع کالابرگ تازه‌ترین خبر‌ها درباره تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری ایثارگر بلاتکلیفی یک میلیون نیروی شرکتی با وجود مصوبه مجلس/ سرانجام طرح ساماندهی چه می‌شود؟ دستور عارف برای تدوین طرح ایجاد پایداری نسبی در قیمت ۱۱۰ کالای پرمصرف در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور فرمانده مرزبانی چه گذشت؟ جلسه ستاد بررسی حوادث دی‌ماه به دستور رئیس‌جمهوری برگزار شد وکیل آذر منصوری بازداشت موکّلش را تأیید کرد نرگس محمدی به حبس و تبعید محکوم شد آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات بازداشت شد

اطلاع کمیسیون اصل 90 از تغییر نام املاک برخی مسؤولان پیش از اعلام به قوه قضائیه

نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: اطلاعاتی درباره تغییر نام املاک و فروش دارایی‌های برخی مسئولان برای این کمیسیون فرستاده شده که پس از راستی‌آزمایی برای قوه قضائیه ارسال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر خجسته نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: اطلاعاتی در خصوص تغییر نام املاک و فروش دارایی‌ها برخی افراد برای این کمیسیون ارسال شده که پس از راستی‌آزمایی برای قوه قضائیه ارسال خواهد شد.

 

وی افزود: از نهادهای امنیتی و قوه قضائیه می‌خواهم تمامی نقل و انتقالات یک سال اخیر افراد مشمولی که باید اموال و دارایی‌شان را در سامانه قوه قضائیه ثبت کنند را مورد بررسی همه جانبه قرار دهد تا شفافیت به معنا واقعی در نتایج این آمارها نشان داده شود.

 

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس با اشاره به اینکه کلیه اموال غیرمنقول، حقوق دارای ارزش مالی، مطالبات و دیون، سرمایه‌گذاری‌ها، اوراق بهادار، موجودی حساب‌های مختلف در بانک‌ها و هرگونه منبع درآمدی مستمر، باید از سوی مسئولان در سامانه ثبت اموال و دارایی اعلام شود تصریح کرد: در این قانون دیده شده که اگر مسئولی به هر عنوان دارای دیون، اوراق بهادار و حتی پول نقدی می باشد باید آن را اعلام نماید.

 

خجسته اظهار داشت: اگر در آینده به هر صورت این پول به صورت دارایی‌های منقول در آمده و یا در جایی توسط وی و وابستگان خود سرمایه گذاری شود توسط قوه قضائیه بازخواست شده تا بگوید از کجا آورده و اگر داشته است چرا و به چه دلیلی آن را اعلام نکرده‌اند.

منبع: فارس

ارسال نظر