کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته

هشدار پلیس راه درباره بارش برف و باران در محورهای۱۴ استان

هشدار پلیس راه درباره بارش برف و باران در محورهای۱۴ استان جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در ۱۴ استان خبر داد و وضعیت ترافیکی جاده‌ها را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۸ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 28
کد خبر: ۲۶۶۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های مواصلاتی کشور گفت: طبق گزارش‌های دریافتی، در حال حاضر بارش برف و باران در برخی محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، قزوین، البرز، ایلام، اردبیل، زنجان، کرمانشاه، کردستان، مازندران، همدان، لرستان، خوزستان و مرکزی ادامه دارد.

 

جانشین پلیس راه از رانندگان خواست تا در این مناطق احتیاط لازم را رعایت کرده و تجهیزات ایمنی مناسب همراه داشته باشند.

 

وی بیان داشت: ترافیک نیمه سنگین در برخی آزادراه‌ها و محورهای اصلی وجود دارد و آزادراه قزوین-کرج، ترافیک نیمه سنگین از پل فردیس تا پل کلاک گزارش شده است. همچنین در محور شهریار-تهران در اکثر مقاطع ترافیک نیمه سنگین برقرار است.

 

سرهنگ محبی همچنین از مسدود بودن برخی محورهای کشور به دلیل بارش‌ها و عملیات عمرانی خبر داد و گفت: محور خرم آباد-پلدختر به دلیل شرایط جوی، این محور بسته است.
مسیر پونل-خلخال نیز مسدود است. همچنین آزادراه منجیل-رودبار (باند غربی) از ۸ آذر تا ۳۰ دی ۱۴۰۳، در روزهای شنبه تا سه‌شنبه از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۱۸:۰۰ و چهارشنبه‌ها از ۰۷:۰۰ الی ۱۴:۰۰ بسته خواهد بود. این محدودیت‌ها شامل روزهای پنجشنبه، جمعه و ایام تعطیلات رسمی نمی‌شود. در این مدت، مسیر جایگزین در محور قدیم منجیل-رودبار در نظر گرفته شده است.

 

پلیس راه از رانندگان خواست تا از هرگونه سفر غیرضروری خودداری کرده و قبل از حرکت، از وضعیت جوی و ترافیکی به‌روز اطلاع حاصل نمایند./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار