آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

بازگشت ترافیک پر حجم و سنگین صبحگاهی به تهران امروز ۹ دی ۱۴۰۳

رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک پر حجم و سنگین صبحگاهی به دنبال بارش باران در پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیک معابر بزرگراه‌های شهر تهران گفت: به دلیل بارش باران در مسیر غرب به شرق بزرگراه شیخ فضل الله نوری از بزرگراه آزادگان تا بزرگراه ستاری و در ادامه بزرگراه جناح تا جلال آل احمد، بزرگراه علامه جعفری از بزرگراه آزادگان تا بلوار تعاون و در ادامه بزرگراه حکیم از بلوار شقایق تا قبل از بزرگراه یادگار امام (ه)، شاهد بار ترافیکی پرحجم و سنگین هستیم.

 

وی افزود: مسیر شرق به غرب بزرگراه زین الدین قبل از بزرگراه امام علی (ع) تا خیابان شریعتی، بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا سید خندان و بزرگراه شهید بابایی قبل از بلوار نیروی زمینی تا بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بار ترافیکی پر حجم و سنگینی را به خود اختصاص داده است.

 

وی در ادامه گفت: در مسیر جنوب به شمال بزرگراه امام علی (ع) از بزرگراه شهید رئیسی تا قبل از بزرگراه محلاتی، بزرگراه نواب از بزرگراه شهید چراغی تا تونل توحید و بزرگراه بسیج از سه راه افسریه تا قصر فیروزه، کماکان دارای بار ترافیکی پر حجم و سنگین است.

 

سرهنگ علی اصغر شریفی به شهروندان تهرانی توصیه کرد: برای داشتن رانندگی ایمن در هوای بارانی با کاهش سرعت وسیله نقلیه خود، رعایت فاصله طولی نسبت به وسیله نقلی مقابل، می‌توانید زمان بیشتری برای واکنش و جلوگیری نسبت به وقوع تصادفات احتمالی داشته باشید.

 

رانندگان می‌توانند؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه کنند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده