کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

هشدار برای تردد در جاده‌های کوهستانی به دلیل برودت هوا و بارش برف و باران

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور برای تردد در جاده‌های کوهستانی به دلیل برودت هوا و بارش برف و باران به رانندگان و مسافران هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احمد شیرانی، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور، از بارش برف و باران در برخی محورهای استان‌های گلستان و خراسان شمالی خبر داد و نسبت به لغزندگی سطح جاده‌ها هشدار داد.

 

وی با اشاره به وضعیت ترافیکی، اعلام کرد: ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه قزوین-کرج (پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس)، آزادراه کرج-تهران (پل فردیس تا پل کلاک و محدوده گرمدره)، آزادراه ساوه-تهران (محدوده نسیم‌شهر) و محور شهریار-تهران (میدان معادن تا شهر قدس) گزارش شده است.

 

سرهنگ شیرانی همچنین افزود: محورهای شریانی خرم‌آباد-پلدختر و پونل-خلخال به دلیل شرایط جوی و عملیات عمرانی مسدود هستند. آزادراه منجیل-رودبار (باند غربی) نیز از تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۸ تا ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ در روزهای شنبه تا سه‌شنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۸:۰۰ و چهارشنبه‌ها از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۴:۰۰ به دلیل عملیات عمرانی مسدود است و رانندگان می‌توانند از جاده قدیم منجیل-رودبار به‌عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند.

 

وی ضمن تاکید بر همراه داشتن تجهیزات زمستانی و بررسی وضعیت فنی خودروها، از رانندگان خواست تا از سفرهای غیرضروری در محورهای کوهستانی و بارانی اجتناب کرده و در صورت ضرورت، نهایت احتیاط را در رانندگی رعایت کنند./ مهر

ارسال نظر