شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

تجارت سودان با جان سربازان کشورش

تجارت سودان با جان سربازان کشورش سخنگوی نیروهای مسلح یمن ضمن ارائه آماری از نظامیان کشته شده سودانی در جنگ یمن اعلام کرد، این کشور با جان سربازانش تجارت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 02
کد خبر: ۲۶۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در کنفرانسی مطبوعاتی به خسارت‌های وارد شده به نیروهای سودانی شرکت‌کننده در جنگ یمن پرداخت و اعلام کرد، از ابتدای جنگ یمن تا کنون هشت هزار نظامی سودانی کشته، زخمی یا مفقود شده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، سریع گفت، نظام سودان با جان سربازان خود تجارت  و با فریب آنها از طریق شعار و توجیه، ارتزاق می‌کند.

وی افزود: در ماه‌های اخیر خسارت‌های ثبت شده در  صفوف مزدوران سودانی به ۱۸۵ کشته و دهها زخمی رسیده است؛ در سال ۲۰۱۸ نیز تعداد کشته‌شده‌ها در میان مزدوران سودانی به ۷۲۰ نفر رسیده و صدها نفر دیگر نیز زخمی شدند.

سریع ادامه داد، در سال جاری نیز تعداد کشته شده‌ها در میان نظامیان سودانی به ۴۵۹ نفر رسیده و مجموع آنها در سال گذشته و جاری حدود ۱۳۵۴ نفر است.

یحیی سریع در ادامه گفت؛ آمار کشته شده‌های سودانی در جنوب یمن، تعز و ساحل غرب تا ماه گذشته میلادی به بیش از ۲۰۴۹ نفر رسیده است و در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ ، ۸۵۰ سودانی در جنگ یمن کشته شده‌اند.

وی افزود: جمع خسارت‌های جانی وارد شده به مزدوران ارتش سودان از آغاز حملات به یمن به بیش از هشت هزار کشته و زخمی رسیده است.

سریع ادامه داد، ادامه مشارکت سودان در حمله به یمن جز برای خدمت به دستورکارهای ائتلاف متجاوز نیست؛ تیپ‌های نظامی سودانی در جبهه‌های مرزی  تحت نظارت سعودی و  در  جنوب تحت نظارت امارات هستند.

وی تصریح کرد، پنج هزار نظامی سودانی در آنچه تیم پنجم در «الخوبه» نامیده می‌شود، حضور دارند و تیم ششم در «صامته» متمرکز است. در منطقه «مجازه» نیز دو هزار نظامی سودانی و در «سقا» ۶۰۰ نظامی سودانی حضور دارند.

سریع در ادامه اعلام کرد، در ساحل غربی شش تیپ سودانی مستقر است و اطلاعات حاکی از رفتن سه تیپ از این منطقه حکایت دارد. در عدن و لحج نیز هزار سرباز و افسر سودانی حضور دارند که در «رأس عباس، فرودگاه عدن و پایگاه هوایی «العند» مستقر هستند.

وی گفت، این نظامیان سودانی طی سال‌های گذشته مرتکب جنایات متعدد تا حد تجاوز جنسی شده‌اند. بکارگیری کودکان در جنگ یکی از جنایت‌هایی است که فرماندهی مزدوران سودانی مرتکب آن شده است.

سریع ضمن اعلام اینکه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با اسیران سودانی رفتاری انسانی بر اساس دین و اخلاق دارند، افزود، ادامه مشارکت سودان در جنگ علیه یمن ارتش یمن را وامی‌دارد با اقداماتی جدی آنها را مجبور به ترک یمن کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار