پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

شلیک پنج موشک از یمن به جنوب عربستان

یگان‎ موشکی ارتش یمن و انصارالله پنج فروند موشک بالستیک «زلزال-۱» به سمت مناطق «نجران» و «عسیر» واقع در جنوب عربستان شلیک کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 06
کد خبر: ۱۸۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر ، یگان‎های موشکی و تک تیرانداز ارتش یمن و انصارالله طی ۲۴ ساعت گذشته، مواضع ائتلاف سعودی در مرزهای دو کشور را هدف قرار دادند.

 

نیروهای یمنی امروز همچنین سه فروند موشک «زلزال-۱» را به سمت منطقه مرزی «عسیر» شلیک کردند، اما هنوز گزارشی درباره تلفات احتمالی ناشی از اصابت این موشک‌ها شلیک نشده است.

 

یگان تک تیرانداز یمن نیز طی ۴۸ ساعت گذشته با انجام عملیات‎های مختلف در محور عسیر واقع در جنوب این کشور، ۲۴ نفر از شبه‎نظامیان را از پای درآورد.

 

تک تیراندازان یمن امروز(سه شنبه) نیز مجموعا ۱۵ نفر از عناصر مزدور وابسته به ارتش سعودی را در دو محور جازان و نجران هدف قرار دادند که ۶ نفر از این شبه نظامیان در نجران و ۹ نفر دیگر در جازان کشته شدند.

یگان ارتش یمن و انصارالله دیروز همچنین تعدادی از شبه‎نظامیان سودانی را در جازان واقع در جنوب عربستان هدف قرار داد که در پی آن، تعدادی از عناصر مزدور سودانی کشته شدند.

 

سودان همچنان نقش پررنگ در کشتار مردم یمن دارد و به نظر می‌رسد قصد خروج از از این کشور را ندارد. سخنگوی شورای نظامی سودان هفته پیش گفته بود که «سربازان سودانی برای انجام ماموریت‌های ویژه در یمن حضور خواهند داشت».

 

شبه نظامیان سودانی بیش از چهار سال است که به عنوان مزدور ائتلاف سعودی در یمن علیه نیروهای انصارالله می‌جنگند که طی این مدت صدها نفر از سودانی‌ها کشته شده‌اند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار