وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

یورش نیروهای تشکیلات خودگردان به منطقه جنین

نیروهای تشکیلات خودگردان فلسطین با یورش به منطقه جنین در کرانه باختری، با رزمندگان فلسطینی درگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۰۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، مذاکرات سازش اسلو در دهه ۹۰ میلادی با هدف نهایی سازی راهکار دو دولت و پایان مناقشه فلسطینیان و اسرائیل در نروژ برگزار شد. ماحصل این گفتگوها، ایجاد تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری با تفکر همراهی مسالمت آمیز با صهیونیست‌ها بود.

 

بر این اساس، در جدیدترین اقدامات تشکیلات خودگردان مستقر در رام الله، نیروهای این تشکیلات با حمله به منطقه جنین در شمال کرانه باختری، بار دیگر با رزمندگان فلسطینی درگیر شدند.

 

درگیری میان طرفین اکنون ۲ هفته است که جریان دارد و طی آن هم تشکیلات خودگردان و هم رزمندگان مقاومت متحمل تلفات انسانی شده‌اند.

 

گردان‌های جنین، وابسته به سازمان جهاد اسلامی و دیگر گروه‌های مبارز فلسطینی هدف تشکیلات خودگردان هستند. مقامات تشکیلات خودگردان به دنبال خلع سلاح این رزمندگان و دستگیری آنها هستند، اقدامی که به دلیل وجود تهدید دائمی صهیونیست‌ها با مقاومت گروه‌های فلسطینی همراه بوده است.

 

مقامات صهیونیست اقدام اخیر تشکیلات خودگردان را مورد تمجید قرار داده‌اند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار