یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

عادل الجبیر: چین بزرگترین شریک تجاری عربستان است

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان، چین را بزرگترین شریک تجاری کشورش دانست و بر اهمیت همکاری دو کشور برای تضمین ثبات و امنیت جهانی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، عادل الجبیر، وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «شینهوا» چین ضمن اشاره به تقویت چشمگیر همکاری‌ها میان دو کشور چین و عربستان طی سه دهه گذشته، بر اهمیت مبادلات فرهنگی و تجاری برای تقویت منافع مشترک دو کشور تاکید کرد.

الجبیر گفت: چین بزرگترین شریک تجاری عربستان محسوب شده و عربستان نیز بزرگترین شریک چین در منطقه خاورمیانه است.

او در چارچوب اظهارات خود درباره ساختار جهانی با اشاره به اهمیت برقراری عدالت و برابری برای کشور‌های در حال توسعه، بر لزوم همکاری میان عربستان و چین برای تضمین ثبات و امنیت جهانی تاکید کرد.

وزیر مشاور در امور خارجه عربستان سعودی گفت: ساختار بین‌الملل در خصوص رفع نیاز‌ها و خواسته‌های کشور‌های در حال توسعه باید عادلانه و برابر باشد چراکه هر دو کشور در برابر سایر کشور‌های در حال توسعه مسئول هستند تا به آنها در دسترسی به فناوری، تامین مالی و بازار‌ها کمک کنند.

الجبیر با اشاره به پایبندی مشترک و رویکرد عملی دو کشور به چندجانبه‌گرایی واقعی گفت: چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان این مشارکت را بیشتر تعمیق کرد و زمینه‌های فناوری و ابتکارعمل‌های مربوط به آب‌وهوا را برای همکاری ایجاد کرد.

الجبیر در پایان نیز گفت: آنچه در عرصه‌های چندجانبه اهمیت دارد، برخورد منطقی، خردمندانه و علمی برای حل مشکلات به جای امتیازگیری‌های سیاسی و یا سرزنش کردن است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار