ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

شهادت بیش از ۸۰۰ کودک زیر یک سال در غزه

شهادت بیش از ۸۰۰ کودک زیر یک سال در غزه منابع فلسطینی گزارش می‌دهند که در جریان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون بیش از ۸۰۰ کودک زیر یک سال جان خود را از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 31
کد خبر: ۲۶۷۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش‌های پزشکی و بیمارستانی از غزه حکایت از آن دارد که در جریان حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه از روز هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون و طی بیش از ۴۵۰ روز گذشته، دست کم ۸۰۰ کودک زیر یک سال در غزه به شهادت رسیده‌اند.

 

این گزارش می‌افزاید که بسیاری از این نوزادان در طول جنگ متولد شده‌اند و قبل از اینکه به اولین سالروز تولد خود برسند، جان خود را در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی از دست دادند.

 

علاوه بر این تعداد، پدیده شهادت نوزادان در اثر سرمای شدید زمستان موضوعی است که به تازگی دامن‌گیر کودکان فلسطینی شده است. در سایه استمرار جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه تاکنون شش کودک در نتیجه سرمای هوا جان خود را از دست داده‌اند.

 

دیشب یک کودک دیگر نیز در نتیجه سرمای شدید وجود در خیمه‌های آوارگان فلسطینی جان خود را از دست داد. این کودک شیرخواره یک ماهه بعد از آن جان خود را از دست داد که یک روز قبل نیز برادر دوقلوی او به علت سرمای شدید در اردوگاه دیر بلح از دنیا رفته بود.

 

علاوه بر این دو کودک، طی روزهای اخیر شهادت ۴ کودک تازه متولد شده دیگر نیز در غزه به علت سرمای شدید هوا ثبت شده است.

 

منابع محلی همچنین گزارش می‌دهند که فقدان امنیت غذایی در میان مادران باردار و شیرده باعث بروز بیماری‌های جدیدی در میان کودکان شده و در سایه شرایط وخیمی که این کودکان در آن به سر می‌برند، سیستم ایمنی بدن آنها را تضعیف کرده است./ مهر

کلمات کلیدی: غزه شهید شهادت
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار