ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در جاده‌های کشور

محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در جاده‌های کشور جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در برخی محورهای پرتردد کشور در ایام تعطیلات آخر هفته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 01
کد خبر: ۲۶۷۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا درباره محدودیت‌های ترافیکی جاده‌ای آخر هفته اعلام کرد: این محدودیت‌ها از روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تا روز شنبه ۱۵ دی ادامه خواهد داشت. در این راستا، رانندگان باید از تغییرات و محدودیت‌های اعمال‌شده در مسیرهای مختلف آگاه باشند.

 

وی گفت: ممنوعیت تردد موتور سیکلت‌ها از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۱۲ دی تا ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۵ دی از محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران-سمنان-مشهد و بالعکس برقرار خواهد بود. این محدودیت برای موتور سیکلت‌های انتظامی و امدادی که در مسیرهای مجاز ترافیکی به انجام مأموریت‌های ضروری می‌پردازند، اعمال نمی‌شود.

 

محبی بیان کرد: در محور کرج-چالوس، تردد انواع تریلرها، کامیون‌ها و کامیونت‌ها همچنان ممنوع خواهد بود. همچنین در روز چهارشنبه ۱۲ دی ماه، در صورت افزایش حجم ترافیک، از ساعت ۱۴ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به طور کامل مسدود خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۷ مسیر از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز) به سمت چالوس یکطرفه خواهد شد و از ساعت ۲۴ این محدودیت یکطرفه پایان یافته و مسیر دوطرفه خواهد شد.

 

سرهنگ محبی ادامه داد: در روز جمعه ۱۴ دی ماه، از ساعت ۱۴ محدودیت تردد برای خودروهایی که مقصد آن‌ها چالوس است در آزادراه تهران-شمال اعمال می‌شود و از ساعت ۱۵ مسیر از ابتدای پل زنگوله به سمت چالوس به طور کامل مسدود خواهد شد. همچنین از ساعت ۱۷ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران یکطرفه خواهد شد و از ساعت ۲۳ مسیر دوطرفه خواهد شد. در صورت کاهش حجم ترافیک، ممکن است این محدودیت‌ها زودتر از زمان اعلامی پایان یابد.

 

جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: تردد از مسیر جاده قدیم کرج-چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنین و افراد محلی آزاد خواهد بود، اما تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس دارند از ساعت ۱۱:۰۰ از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع خواهد بود.

 

وی افزود: در محور هراز، تردد تریلرها همچنان ممنوع است. همچنین از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ دی، و از ساعت ۱۰ تا ۲۴ روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ دی، تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی از محور هراز ممنوع خواهد بود. در صورت افزایش حجم ترافیک، به تشخیص پلیس راه، محدودیت یکطرفه مقطعی از روز جمعه ۱۴ دی از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اعمال خواهد شد.

 

وی ادامه داد: در محور فشم، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۱۴ دی تردد از انتهای محور (نقطه پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان) به سمت خروجی فشم به صورت یک طرفه خواهد بود.

 

سرهنگ محبی از رانندگان درخواست کرد تا برای کاهش ترافیک و جلوگیری از مشکلات احتمال و برودت هوا و احتمال کولاک و برف به توصیه‌های پلیس توجه کرده و از سفرهای غیرضروری خودداری و در صورت اقدام به سفر تجهیزات زمستانی مانند زنجیر چرخ به همراه داشته باشند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار