اسرائیل از آمریکا موشک «آمرام» دریافت می‌کند سفیر چین: پکن و واشنگتن نباید از خطوط قرمز یکدیگر عبور کنند شهباز شریف: دولت و ملت پاکستان در جنگ اسرائیل از ایران حمایت می‌کنند دفتر آیت‌الله سیستانی: استفاده از تصاویر مرجعیت در اماکن عمومی ممنوع است المیادین: هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران سفر می‌کند اعلام بسیج عمومی گروه مقاومت «اولی البأس» برای آزادسازی سوریه هشدار نخست وزیر هند به پاکستان درگیری بین نیرو‌های الجولانی و «قسد» در منبج سفر سطح بالای ایال زامیر به آمریکا لغو شد ویتکاف این هفته در مسکو خواهد بود رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء

احضار سفیر عربستان به وزارت خارجه در پی اعدام ۶ ایرانی

در پی اعدام ۶ تبعه ایرانی، سفیر عربستان سعودی در تهران امروز به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید ایران طی یادداشتی به وی ابلاغ و بر ضرورت ارائه توضیح لازم در این زمینه تأکید شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 01
کد خبر: ۲۶۷۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت کشور عربستان سعودی امروز (چهارشنبه) ۱۲ دی‌ماه از اعدام ۶ تبعه ایرانی به اتهام قاچاق مواد مخدر خبر داد.

این اقدام عربستان سعودی با واکنش ایران همراه بود. در همین ارتباط «مجتبی شصتی کریمی» مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه امروز در واکنش به خبر اعدام ۶ نفر از اتباع ایرانی زندانی در عربستان سعودی به اتهام قاچاق مواد مخدر، ضمن ابراز اعتراض شدید وزارت امور خارجه نسبت به این اقدام، اعلام کرد: این افراد چندین سال قبل به اتهام قاچاق مواد مخدر به عربستان از سوی دستگاه قضایی این کشور به اعدام محکوم شده بودند و در طول این مدت وزارت امور خارجه تلاش مستمری برای ارائه خدمات کنسولی به آنها و تخفیف مجازات اعلامی انجام داده بود.

این مقام وزارت امور خارجه یادآور شد: با وجود این، اجرای احکام اعدام، آن هم بدون اعلام قبلی به سفارت، به هیچ عنوان پذیرفته نیست و ناقض قواعد و موازین حقوق بین‌الملل از جمله کنوانسیون روابط کنسولی است.

وی در همین خصوص از احضار سفیر عربستان سعودی در تهران به وزارت امور خارجه خبر داد و گفت: در همین خصوص سفیر عربستان سعودی در تهران به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران و مغایرت این اقدام با روند کلی همکاری‌های قضایی دو کشور طی یادداشتی به وی ابلاغ و بر ضرورت ارائه توضیح لازم در این زمینه تأکید شد.

براساس اعلام مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه قرار است هیأت حقوقی کنسولی وزارت امور خارجه برای پیگیری موضوع عازم ریاض شود.

وب‌سایت شبکه سی. ان. ان عربی با انتشار این خبر به نقل از وزارت کشور عربستان سعودی نوشت که این ۶ نفر به اتهام قاچاق حشیش در عربستان سعودی، اعدام شده‌اند. براساس گزارش منتشر شده، مقامات امنیتی عربستان پس از دستگیری این افراد و بازجویی، آنها را به دستگاه قضایی معرفی کردند و پس از اثبات اتهامات وارده و تجدیدنظرخواهی، حکم اعدام آنها صادر و در منطقه الشرقیه اجرا شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار