گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

بغداد خواستار تشکیل ائتلاف عربی با ایران و ترکیه برای جلوگیری از تجزیه سوریه شد

بغداد خواستار تشکیل ائتلاف عربی با ایران و ترکیه برای جلوگیری از تجزیه سوریه شد رئیس پارلمان عراق خواهان تشکیل یک ائتلاف عربی با ایران و ترکیه به منظور جلوگیری از پروژه تجزیه سوریه شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 01
کد خبر: ۲۶۷۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس پارلمان عراق خواهان تشکیل یک ائتلاف عربی با ایران و ترکیه به منظور جلوگیری از پروژه تجزیه سوریه شد.

محمود المشهدانی، رئیس پارلمان عراق در مراسم یادبود پنجمین سالگرد شهادت فرماندهان پیروزی و قهرمانان مبارزه با تروریسم جهانی عنوان داشت: نبرد‌هایی وجود دارد که در تاریخ ما جاودان گشته است که نخستین آن نبرد بدر است و این نبرد به معنای پیروزی «لا اله الا الله» است.

المشهدانی گفت: واقعه کربلا ثابت کرد که به سمت پیروزی مادی نباید حرکت کرد، بلکه کاملاً عکس آن درست است. واقعه کربلا مسیر را برای نبرد‌های بعد از آن ترسیم کرد. امام حسین (ع) می‌آموزد که حق پیروز خواهد شد.

وی افزود: مقاومت فلسطین و حزب الله، امام حسین (ع) را به عنوان الگو و رویکردی برای مقابله با دشمنان قرار دادند.

المشهدانی خاطرنشان کرد: مقاومت فلسطین و حزب‌الله تا به الان شکست نخورده و تا قیامت شکست نخواهند خورد.

وی تصریح کرد: امتی که در حال حاضر خوابیده است، جز با مقاومت و نیرو‌های مجاهد و خون‌های ریخته شده بلند نمی‌شود.

رئیس پارلمان عراق گفت: عراق، ایران و برخی از کشور‌های همسایه مخالف تجزیه سوریه هستند و ثبات و تمامیت ارضی این کشور را تایید می‌کنند.

رئیس پارلمان عراق همچنین خواهان تشکیل یک ائتلاف عربی با ایران و ترکیه به منظور جلوگیری از پروژه تجزیه سوریه شد.

وی خاطرنشان کرد که ثبات سوریه به نفع منطقه و جلوگیری از سناریو‌های آشوب و تجزیه است که رژیم صهیونیستی برای آن تلاش می‌کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار