درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

زینب سلیمانی: برای حاج قاسم مرز‌های ایران یک حرم مقدس بود؛ همان‌گونه که مرز مسجدالاقصی، زینبیه و کربلا مقدس بود

فرزند شهید قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی واژه دفاع از حرم را ابداع کرد و تمام زندگی او در دفاع از حرم خلاصه شد؛ چه در دفاع از کشور و چه در دفاع از منطقه. او به‌عنوان سرباز وطن با هرچه امنیت این حرم را تهدید می‌کرد، مقابله داشت. برای او، مرز‌های ایران یک حرم مقدس بود؛ همان‌گونه که مرز مسجدالاقصی، زینبیه و کربلا مقدس بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 02
کد خبر: ۲۶۷۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ زینب سلیمانی فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده‌ی فقید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین بزرگداشت این شهید که در مصلای تهران برگزار شد، طی سخنانی بیان کرد: سخنان حماسی شهید نصرالله و شهید صفی‌الدین در تبیین راه و مرام حاج قاسم زینت‌بخش ایام سالگرد این شهید است؛ این شهدا در جهاد شهید سلیمانی همراه بودند و امروز جایشان در این مراسم خالیست.

وی هم‌چنین یاد شهید ابومهدی المهندس و شهید رئیسی را گرامی داشته و با خانواده شهدای حادثه تروریستی کرمان و هواپیمایی اوکراینی ابراز همدردی کرد.

فرزند شهید سلیمانی گفت: همراهی مردم ایران در سالگرد شهادت قاسم سلیمانی وصف‌ناشدنی است و ملت ما به‌رغم مشکلات و سرما، مردم یاد سرباز خود را زنده نگه داشته‌اند. خدای متعال را برای وجود چنین ملتی شکر می‌کنیم.

سلیمانی عنوان کرد: از سال گذشته تا امروز کشور و منطقه دستخوش حوادث سختی شد، جنایات اسرائیل در فلسطین و لبنان و شهادت رهبران مقاومت قلب امت اسلام را جریحه‌دار کرد. حوادث اخیر سوریه نیز بر تلخی آن افزود و برخی با تحلیل غلط، تلخیِ آن را چند برابر کردند.

وی اظهار داشت: شهید سلیمانی در بیانات و مکتوبات خود دفاع جمهوری اسلامی از مردم مظلوم فلسطین و مقابله با پدیده داعش را با زبانی متین تبیین کرده و به وقت خود برای ثبت در تاریخ منتشر می‌شود. در مکتب شهید سلیمانی میان مذهب، ملیت و کشور اتصال وجود دارد و افتراقی بین اینان نیست. بعضی با القای دوقطبی مذهب-ملت تلاش دارند دفاع جمهوری اسلامی از مردم منطقه را به‌نحوی دیگر بازگو کنند، اما شهید سلیمانی این دوقطبی را از میان برداشت.

فرزند شهید قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی واژه دفاع از حرم را ابداع کرد و تمام زندگی او در دفاع از حرم خلاصه شد؛ چه در دفاع از کشور و چه در دفاع از منطقه. او به‌عنوان سرباز وطن با هرچه امنیت این حرم را تهدید می‌کرد، مقابله داشت. برای او، مرز‌های ایران یک حرم مقدس بود؛ همان‌گونه که مرز مسجدالاقصی، زینبیه و کربلا مقدس بود.

سلیمانی عنوان کرد: او مقابل دشمنان ایستاد و جان خود را فدا کرد. شهید سلیمانی معتقد بود شرط اساسی برای دفاع از حرم وحدت است و امروز این توصیه مشکلات داخلی و ملی را حل می‌کند. وحدت در مکتب شهید سلیمانی یک ژست سیاسی نیست و او شرط اصلی وحدت را اتفاق نظر بر اصول می‌دانست. او هشدار داده که در اصول اختلاف نشود و شرط اساسی وحدت اعتقاد عملی به ولایت فقیه، رهبری و جمهوری اسلامی است. باید ذیل رهبری حکیم و علیه دشمن مشترک متحد باشیم و این وحدت می‌تواند موجبات پیشرفت و امنیت را فراهم کند.

وی اظهار داشت: آموزه‌های شهید سلیمانی پیشروی مسئولان است و چه خوب هریک از ما وصایای او را بازخوانی کرده و بکوشیم ارادت قلبی به این شهید را به‌صورت عملی در زندگی‌مان جاری کنیم. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر