پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند هیاهوی بلک فرایدی در شمال ایران/ جمعه سیاه چگونه پول شما را می‌بلعد؟ تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان

مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش صادر شد + جزئیات

مشاور وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که با پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه و همچنین موافقت سران قوا، مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ وزارت آموزش و پرورش صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۵۳۶
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرداخت پاداش پایان‌خدمت معلمان بازنشسته همواره با تأخیر‌های طولانی در دولت‌های مختلف همراه بوده است و یکی از مسائل مورد اعتراض فرهنگیان محسوب می‌شود. فرهنگیان بر این باورند که این تأخیرها، به‌ویژه در شرایط اقتصادی کنونی، موجب کاهش قدرت خرید آنها می‌شود و ارزش واقعی پاداش را از بین می‌برد. به‌گفته آنها، هر ماه تأخیر در دریافت این پاداش، زیان مالی بیشتری برای فرهنگیان بازنشسته به‌همراه دارد.

براساس آمارها، در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵ هزار معلم بازنشسته شده‌اند. با گذشت یک سال از بازنشستگی، این معلمان هنوز ۶۰ درصد از پاداش پایان‌خدمت خود را دریافت نکرده‌اند، البته، ۴۰ درصد از این پاداش در تابستان امسال به آنها پرداخت شده است.

علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، اخیراً اعلام کرده بود که پرداخت پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان بازنشسته در دستور کار سران قوا قرار دارد و سازمان برنامه و بودجه به‌طور جدی این موضوع را پیگیری می‌کند.

در همین راستا، علی رمضانی؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش، از موافقت سران قوا با پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش خبر داده و اظهار کرده است: «با پیگیری وزیر آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه و موافقت سران قوا، مجوز پرداخت پاداش‌خدمت بازنشستگان ۱۴۰۲ وزارت آموزش و پرورش صادر شده است.»

با تأمین اعتبار موردنیاز، ۶۰ درصد باقی‌مانده از پاداش پایان‌خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ تا پایان امسال پرداخت خواهد شد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۶
0
0
۴۰ درصد آخر مهر امسال واریز شد نه تابستان
محمود
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۷
0
0
واقعاً که میدونید قدرت خرید مالی وارزش ۶۰درصدمونده به اندازه ۴۰درصد
دریافت قبلی ارزش ندارد
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار