جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

تقدیم فراز‌هایی از دیدگاه‌های رهبر انقلاب درباره حضرت مسیح (ع) به پاپ

سفیر جمهوری اسلامی ایران در واتیکان، در دیدار با پاپ فرانسیس، لوحی را مشتمل بر گزیده‌ای از سخنان حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای درباره حضرت مسیح علیه‌السّلام با عنوان «اگر مسیح در میان ما بود»، به رهبر کاتولیک‌های جهان تقدیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 04
کد خبر: ۲۶۷۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این دیدار، پاپ این لوح را شامل نکات برجسته و مهمی دانست که برای پیروان دین مسیح می‌تواند تأثیرگذار و نقش‌آفرین باشد. وی همچنین درباره اوضاع منطقه در خصوص فلسطین نگرانی خود را نسبت به تعرضات رژیم صهیونیستی ابراز نمود و اظهار داشت: «من هر روز از طریق نماینده خود در فلسطین جویای اخبار و اوضاع و رویداد‌های آنجا هستم.»

در پایان این دیدار، پاپ فرانسیس از محمدحسین مختاری سفیر ایران در واتیکان خواست تا سلام گرم وی را به رهبر انقلاب اسلامی برساند.

رسانه‌ی KHAMENEI.IR متن لوحی را که از سوی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای به پاپ تقدیم شده، به شرح زیر منتشر می‌کند:

اگر حضرت مسیح در میان ما بود...

ارزش حضرت مسیح علیه‌السّلام از نظر مسلمانان، بلاشک کمتر از ارزش و قدر و قیمت آن حضرت در چشم مسیحیانِ مؤمنِ به مسیحیت نیست.

این پیغمبر بزرگ الهی، همه دوران حضور در میان مردم را با مجاهدت گذرانید تا بتواند در مقابل ظلم و تعدّی و فساد و کسانی که با تکیه به زر و زور، ملت‌ها را به زنجیر کشیده بودند و آنها را به جهنّم دنیا و آخرت میکشاندند، ایستادگی کند. رنج‌هایی که این پیغمبر بزرگ از دوران کودکی ـ که خدا نبوّت را از همان دوران کودکی به او داد ـ متحمّل شد، همه در این راه بوده است.

انتظار این است که پیروان حضرت مسیح و همه کسانی که آن بزرگوار را از عظمت و معنویتِ والا و متناسبِ جایگاه رفیع او برخوردار میدانند، در این راه به او تأسّی کنند.

اگر حضرت مسیح علیه‌السّلام امروز در میان ما می‌بود لحظه‌یی را برای مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمی‌داد و گرسنگی و سرگردانی میلیارد‌ها انسانی را که به وسیله‌ی قدرتهای بزرگ، استثمار و به جنگ و فساد و ستیزه‌خویی سوق داده می‌شوند تحمل نمی‌کرد.

امروز مؤمنان به آن پیامبر بزرگ یعنی مسیحیان و مسلمانان برای استقرار نظم شایسته‌ی جهانی باید به تعالیم و راه پیامبران روی آورند و فضایل انسانی را بر طبق آموزش آن معلمان بشریت گسترش دهند.

پیروی از حضرت عیسی علیه‌السّلام لازمه‌اش طرفداری از حق و بیزاری از قدرتهای ضد حق است و امید است که مسیحیان و مسلمانان در هر نقطه‌ی جهان، این درس بزرگ حضرت مسیح علیه‌السّلام را در زندگی و عمل خود زنده بدارند.

با تبریک میلاد باسعادت حضرت مسیح و سال نوی میلادی.

مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی

تقدیم فراز‌هایی از دیدگاه‌های رهبر انقلاب درباره حضرت مسیح (ع) به پاپ

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار