تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

گانتس نیروهای مقاومت فلسطینی را تهدید کرد

گانتس نیروهای مقاومت فلسطینی را تهدید کرد «بنی گانتس» رئیس حزب آبی- سفید رژیم صهیونیستی و مأمور تشکیل کابینه، نیروهای مقاومت فلسطینی را تهدید به حمله کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 03
کد خبر: ۲۶۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  گانتس در توئیتی نوشت: بازدارندگی را به هر قیمتی باز خواهیم گرداند؛ حتی اگر مجبور شویم آنهایی را که برای تنش آفرینی تلاش می کنند، به صورت مستقیم هدف قرار دهیم.

 

وی ادامه داد: ما هر گونه سیاست پاسخ قاطع را حمایت و تأیید خواهیم کرد. مسؤولیت آرام کردن اوضاع برای ساکنان مناطق جنوبی وظیفه ماست و به آن پایبندیم.

 

رئیس حزب آبی- سفید رژیم صهیونیستی تأکید کرد: ما در مقابل هرگونه تهدیدی که ساکنان مناطق جنوبی را به خطر بیاندازد، کوتاهی نخواهیم کرد.

 

این اظهارات در حالی مطرح می شود که گردان های القدس- شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین– پیش‌تر با صدور بیانیه ای اعلام کرد که آماده مقابله با هرگونه حماقتی از طرف صهیونیست ها هستند.

گردان های القدس با بیان اینکه تهدیدهای دشمن برای حمله به غزه موضوع جدیدی نیست، اعلام کرد: ما از مردم دفاع خواهیم کرد و به اشغالگران اجازه تثبیت معادلات جدید را نخواهیم داد.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد شنبه مناطق مختلف نوار غزه را به شدت بمباران کردند که در جریان آن یک تن شهید و ۲ فلسطینی زخمی شدند.

 

در همین راستا، جنبش مقاوت اسلامی فلسطین (حماس) شنبه در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به مواضع مقاومت و نوار غزه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی نتیجه حملات خود را خواهد دید.

 

در همین حال، رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که ارتش این رژیم در ۲۴ ساعت گذشته تغییراتی را در محل قرارگیری سامانه ضد موشکی گنبد آهنین انجام داده است.

 

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی خود را برای حملات موشکی آماده کرده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار