با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

کارگران برای ساخت مسکن، زمین رایگان می‌گیرند

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن از اعطای اراضی دولتی به طور رایگان و ٩٩ ساله برای ساخت مسکن کارگران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی نبیان سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه برای ساخت مسکن کارگران اراضی دولتی به طور رایگان و ٩٩ ساله در اختیار کارگران قرار می‌گیرد، گفت: در کنار هر کارخانه‌ای زمین داشته باشیم و کارگران آن کارخانه اعلام نیاز کنند بر اساس تفاهمات انجام شده این اراضی در اختیار کارفرماها برای ساخت مسکن کارگران قرار داده می‌شود.

 

وی ادامه داد: در این با ره تفاهمتی بین وزارت راه و شهرسازی (سازمان ملی زمین و مسکن) با صنایع مختلف و وزارت صمت صورت پذیرفته‌است و در حال پیگیری هستیم. هفته گذشته همزمان با کلنگ‌زنی بیمارستانی در پرند ساخت واحدهای مسکونی برای کادر درمان را پیگیری کردیم و دستور وزیر این بود که در کنار این بیمارستان اراضی برای تأمین مسکن کادر درمان این بیمارستان در نظر گرفته شود و برای نیروهای کار هم همین مدل را اجرا می‌کنیم.

 

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن تاکید کرد: قرار بر این شده در کنار کارخانجات اگر زمین دولتی وجود داشته باشد به صورت الحاق شهرک مسکونی ایجاد شود که این اقدامات شروع شده‌اند و بخشی از ۵٣ طرح و پروژه مسکنی و شهرک جدید به تأمین مسکن نیروی کار صنایع اختصاص پیدا کرده‌است.

 

نبیان درباره نظارت بر کارفرمایان برای ساخت مسکن کارگران در اراضی دولتی تاکید کرد: تمام این واحدهای مسکن برای کارگران به سامانه معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی متصل می‌شوند و پروژه در آن چارچوب دنبال می‌شود و این پروژه‌ها جدا از نهضت ملی مسکن نخواهد بود.

 

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به عدم توان مالی کارگران برای پرداخت اقساط پروژه‌های نهضت ملی مسکن اظهار داشت: در مدل مسکن نیروهای مسلح بخشی از منابع از بانک مرتبط با این حوزه تأمین می‌شود، در بخش صنعت هم این تأمین مالی می‌تواند از بانک مرتبط با این موزه انجام شود و کارخانه‌های دولتی هم بخشی از منابع را خودش تأمین می‌کند.

 

وی گفت: تاکید و شرط وزارت راه و شهرسازی برای اعطای زمین رایگان و ٩٩ ساله این است که شهرک‌های ساخته شده خوابگاهی نباشند و همزمان با زیرساخت‌های سکونت و شهری مراحل ساخت صورت گیرد. باید توجه داشت تا زمانی که کارگر در آن مسکن مستقر نشود به آن واحد پایان کار داده نخواهد شد و نظارت را از این طریق دنبال می‌کنیم و در غیر این صورت سند مالکیت واگذار نخواهد شد. از سوی دیگر باید توجه داشت وقتی زمین به صورت رایگان ارائه می‌شود بخش زیادی از هزینه‌ها حذف خواهد شد و این امتیاز را برای کارگران در نظر گرفته‌ایم./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار