دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است اردن: کوچاندن فلسطینی‌ها به کشور ما «اعلام جنگ» است ترامپ: اسرائیل غزه را پس از پایان جنگ به آمریکا تحویل می‌دهد انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد پزشکیان در دیدار سفرای مقیم تهران: جنگ به نفع ما نیست / به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم

اقدام مهم تحریر الشام در حرم حضرت زینب

منابع سوری از اقدام جدید تحریر الشام در خارج کردن عناصر نظامی چند ملیتی خود از اطراف حرم حضرت زینب (س) به دنبال سوء رفتار و افزایش شکایت از آنها خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 06
کد خبر: ۲۶۷۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع آگاه سوری امروز دوشنبه ششم ژانویه ۲۰۲۵ اعلام کردند که تحریر الشام بیش از ۹۰ نفر از عناصر نظامی از تیپ‌های چند ملیتی خود را از اطراف حرم حضرت زینب (س) در حومه دمشق به علت سوء رفتار و افزایش شکایت علیه آنها خارج کرده است.

این منابع بیان کردند: با وجود رویکرد افراطی تحریر الشام و تاریخ مشهورش در این زمینه، اما با احتیاط شدید با مراقد دینی به ویژه اماکن مقدس شیعیان برخورد می‌کند تا هتاکی یا تعدی انجام نگیرد که افکار عمومی را به واکنش وادارد.

منابع مذکور افزودند: خارج کردن این نظامیان چند ملیتی به دنبال انتشار فایل ویدئویی با محتویات فرقه‌ای بوده است که تحریر الشام را در برابر افکار عمومی سوری، منطقه‌ای و جهانی با چالش بزرگ رو‌به‌رو کرد.

این منابع بیان کردند: تحریر الشام دستور اکید داده است که تصویر یا فیلمی از داخل اماکن مقدس پخش و منتشر نشود، زیرا ویدئو‌های قبلی بازتاب منفی داشته و موجب تنش فرقه‌ای در منطقه شده است.

منابع مذکور افزودند: تحرکات تحریر الشام در این زمینه با هدف ممانعت از تشدید تنش مذهبی است که خشم یا مشکلات داخلی به همراه داشته باشد. این گام در راستای تمایل تحریر الشام برای پرهیز از بحرانی است که به تشدید تنش داخلی در سایه چالش‌های امنیتی و سیاسی فزاینده در سوریه منجر شود.

در یازدهم دسامبرگذشته عناصر مسلح سوری وارد حرم حضرت زینب (س) شده و الله اکبر از داخل آن سر دادند.

دیب کریم مدیر حرم حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) از باز بودن حرم و نشست‌های مثبت انجام شده با حاکمان جدید سوریه خبر داده و اعلام کرد: حرم باز است و خادمان مشغول فعالیت هستند و برخی زیر ساخت‌های برق و آب تخریب شده را تعمیر می‌کنند. خرابکارانی که داخل حرم شدند ارتباطی با دولت جدید سوریه ندارند. / دانشجو

مطالب مرتبط
ارسال نظر