زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

ارتش سوریه از شهروندان خواست به اکاذیب تروریست‌ها توجه نکنند

ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه از شهروندان خواستند به اخبار کذب و گمراه کننده‌ای به گروهک‌های تروریستی منتشر می‌کنند، توجه نکرده و اخبار را از مبادی قانونی دنبال نمایند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 30
کد خبر: ۲۶۴۵۳۰
ارتش سوریه از شهروندان خواست به اکاذیب تروریست‌ها توجه نکنند

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه شنبه شب طی بیانیه‌ای، بر ضرورت مطمئن بودن از صحت اخبار تاکید کردند.

در این بیانیه آمده است: در چارچوب جنگ رسانه‌ای وشر اخبار کذب و گمراه کننده، گروهک‌های مسلح تروریستی به نشر اخبار بی پایه و اساس اقدام کرده اند. این گروهک‌ها اخباری را به فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح منتسب و آن را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح با تاکید بر اینکه نیرو‌های مسلح سوریه به وظایف خود در راه خدمت به میهن، خدمات رسانی به شهروندان و مبارزه با گروهک‌های تروریستی در مناطق مختلف کشور می‌پردازد، گفت: از شهروندان محترم خواهشمندیم اخبار کذب و گمراه کننده مربوط به اوضاع میدانی و ادعا‌های گروهک‌های تروریستی و اخبار مربوط به فرماندهی کل را باور نکرده و اخبار را از مجاری و کانال‌های قانونی و شبکه‌ها و سایت‌های رسمی کشور دنبال نمایند.

از ساعتی پیش بعد از اشغال بخش‌های شرقی شهر حلب به دست تروریست‌های تکفیری و مخالفان، رسانه‌های آنها مدعی شدند که حین حرکت به سمت شهر حماه، ارتش سوریه مجبور شده است این شهر را تخلیه کرده و عقب نشینی کند.

وزارت دفاع سوریه با رد این ادعا گفت که نیرو‌های ارتش سوریه شهر حماه را ترک نکرده‌اند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار