پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

عارف: اختلاف امر بدی نیست، آنچه که مشکل ایجاد می‌کند «باندبازی» است

معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار تعدادی از نمایندگان جوان مجلس تصریح کرد: خداوند را شاهد می‌گیرم که از ابتدای انقلاب هیچگاه تصمیم سیاسی نگرفته‌ام و هیچگاه هیچکسی را به خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده‌ام و همیشه معتقد بوده‌ام که «تنگ نظری» آفت اصلی است که امروز به آن دچار شده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۸ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 07
کد خبر: ۲۶۷۸۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با تعدادی از نمایندگان جوان مجلس شورای اسلامی، گفت: در حالی که مشکل اصلی برنامه‌ریزی در کشور ما تفکر «کوتاه‌مدت» است، اعتقاد قلبی‌ام این است که مجلس شورای اسلامی به جوانان متخصص و نخبه‌ای نیاز دارد که برای درازمدت و آینده برنامه‌ریزی کنند.

در این دیدار که در دفتر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، بعد از آنکه هشت نفر از نمایندگان جوان مجلس، دغدغه‌ها، پیشنهادات و راهکار‌های خود را در مورد موضوعات «ملی» و «بین المللی» با معاون اول رئیس جمهور در میان گذاشتند، عارف با بیان اینکه داشتن تفکرسیاسی متفاوت و مختلف امری عادی است گفت: اختلاف عقیده و اختلاف نظر چیز بدی نیست بلکه معتقدم که اختلاف «حرکت» می‌آفریند و تمامی پیشرفت‌های بشری و فرضیه‌های علمی به خاطر اختلاف نظر‌هایی بوده که در مورد مسائل مختلف وجود داشته است، اما وقتی اختلاف نظر به باندبازی رسید و خدای ناکرده به خاطر تفکر باندی رای دادیم، آنوقت «اخلاق» را که اساس اسلام است کنار گذاشته‌ایم.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه افزود: ما ممکن است در مسائلی با دیگران اختلاف نظر و دیدگاه داشته باشیم، اما اخلاق را نباید فدای اختلاف نظر کنیم، ما و دوستانمان در مجلس حتی اگر در مواردی هم اختلاف داشته باشیم، اما در عین اخلاق‌مداری، همه مان برای یک هدف آمده‌ایم که آن هم «حاکمیت اسلام»، «پاسخگویی به مطالبات مردم» و «تحقق شعار‌های انقلاب» می‌باشد.

عارف تصریح کرد: خداوند را شاهد می‌گیرم که از ابتدای انقلاب هیچگاه تصمیم سیاسی نگرفته‌ام و هیچگاه هیچکسی را به خاطر تفکر سیاسی‌اش حذف نکرده‌ام و همیشه معتقد بوده‌ام که «تنگ نظری» آفت اصلی است که امروز به آن دچار شده‌ایم.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه گفت: در تمامی دوران‌های پیروزی انقلاب و پس از آن، جوانان تاثیرگذار بوده‌اند. وی با اشاره به روش و منش شخصیتی دکتر پزشکیان، گفت: شهادت می‌دهم که اگر دکتر پزشکیان از وفاق می‌گوید اعتقاد راسخی به وفاق ملی دارد و البته که وفاق مد نظرایشان، «وفاق در چارچوب نظام» است، همانگونه که وقتی منافع نظام مطرح می‌شود چپ و راست موضوعیتی ندارد و همه همدل می‌شویم، در دولت هم ما تنها بر اساس منافع نظام، شایستگی و کارآمدی و شرایط کنونی کشور، افراد را انتخاب می‌کنیم تا هر چه سریعتر کار پیش برود.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در عین اختلاف سلایق و حتی دیدگاه‌های سیاسی، می‌توان با دیگران به خوبی همکاری کرد، گفت: در دورانی که به عنوان رئیس دانشگاه تهران فعالیت می‌کردم، در عین حال که همکاران و معاونانم دیدگاه‌های سیاسی مختلفی داشتند، اما به آرامی و وفاق با هم کار کردیم و شخصا همیشه از اختلاف نظر استقبال می‌کنم چرا که آن را عامل «رشد و حرکت» می‌دانم.

در این جلسه، عارف درباره سیاست خارجی نیز گفت: ما در سیاست خارجی طبق راهبرد اعلامی رهبر معظم انقلاب عزت، حکمت و مصلحت و منافع ملی را سرلوحه قرار دادیم و اولویت ما نیز در این حوزه، در مرحله اول ارتباط نزدیک و دوستانه با همسایگان، کشور‌های اسلامی و کشور‌هایی که در حوزه تمدنی ما قرار دارند است.

معاون اول رئیس جمهور افزود: عده‌ای خیال می‌کنند در مذاکره با کشور‌های خارجی هرچه ما بگوییم آنها باید بپذیرند در حالیکه آنها هم مانند ما به منافع ملی خودشان فکر می‌کنند ولحاظ کردن این موضوع در تصمیم‌گیری‌ها بسیار مهم است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده