سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

مصوبه تعیین اعضای شورای حقوق و دستمزد ابلاغ شد

محمدرضا عارف تصویب نامه هیات وزیران در خصوص اعضای شورای حقوق و دستمزد را به سازمان اداری و استخدامی کشور، وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیأت وزیران درخصوص تعیین اعضای شورای حقوق و دستمزد را ابلاغ کرد.

محمدرضا عارف تصویب نامه هیات وزیران در خصوص اعضای شورای حقوق و دستمزد را به سازمان اداری و استخدامی کشور، وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور ابلاغ کرد.

هیات وزیران در جلسه ۲۵ شهریور سال جاری به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و به استناد ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ تصویب کرد: وزیران آموزش و پرورش و کشور به‌عنوان اعضای منتخب هیأت وزیران در شورای حقوق و دستمزد تعیین می‌شوند.

مطابق ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری، به منظور هماهنگی در تعیین حقوق و مزایای کارمندان دستگاه‌های اجرائی، شورای حقوق و دستمزد با عضویت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزیر امور اقتصادی و دارایی و دو نفر از وزراء به انتخاب هیأت وزیران و رئیس دستگاه ذی ربط و مجموعأ دو نفر نماینده از کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی (به عنوان ناظر) تشکیل می‌شود.

پیشتر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عضو این شورا بود که وزیر کشور جایگزین وزیر کار شد./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار