کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مقام نزدیک به نتانیاهو خواستار توقف فوری جنگ غزه شد

مدیر پیشین دفتر نتانیاهو و یکی از نزدیکان او خواهان توقف فوری جنگ غزه شد و گفت این جنگ هیچ دستاورد نظامی یا امنیتی برای رژیم صهیونیستی ندارد و ادامه آن بی‌فایده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ناتان ایشل» مدیر پیشین دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و یکی از نزدیکان نتانیاهو در پیامی که از طریق برنامه پیام‌رسان واتساپ به نزدیکان خود فرستاد، گفت ادامه جنگ در غزه فایده‌ای ندارد، بنابراین، باید فورا آن را متوقف کرد. او در عین حال خواستار محاصره نوار غزه شد.

 

در این پیام که در رسانه‌های صهیونیستی هم پخش شد، ایشل گفته است گذشته از هزاران نفری که عملاً بهای جنگ غزه را پرداختند و در نتیجه ادامه جنگ غیر ضروری در غزه، بهای بیشتری هم خواهند پرداخت، از دست دادن نظامیان بیشتر یا قطع عضو آنها اسفناک است.

 

به نقل از خبرگزاری سما، ایشل تأکید کرد جنگ فعلی در غزه اسیران صهیونیستی را برنمی‌گرداند و دستاورد امنیتی و نظامی ندارد؛ بنابراین باید فورا متوقف شود. او راه‌حلی برای پایان دادن به این جنگ پیشنهاد کرد و گفت: «با توجه به اینکه غزه محاصره است، پس تنها راه‌حل تحمیل محاصره کامل است».

 

محاصره‌ای که ایشل پیشنهاد کرده شامل انتقال هیچ نوع کمک یا غذا به نوار غزه نمی‌شود. در عین حال، مردم غزه البته کسانی که مایل به زندگی هستند، مجاز خواهند بود به صورت سازمان یافته و کنترل شده به مناطق مورد تأیید رژیم صهیونیستی منتقل شوند.

 

وی افزود، اما کسانی که تمایلی به زندگی ندارند و از رفتن سازمان یافته و کنترل شده را امتناع می‌ورزند یا با یک تیر سربازان ارتش یا از گرسنگی می‌میرند. ایشل گفت این تنها شیوه‌ای است که در طول تاریخ به تمامی جنگ‌ها پایان داده و قدس را از پا درآورده است.

 

ایشل همچنین دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را که در آستانه پایان یافتن دوره ریاست جمهوری خود قرار دارد، به این مسأله متهم کرد که نخواست جنگ را یک بار برای همیشه تمام کند بلکه تلاش کرد قدرتش را روی مانور بر رژیم صهیونیستی نگهدارد.

 

وی افزود: «ما می‌توانیم از الآن به بعد آماده باشیم و اعلام کنیم این (محاصره) کاری است که اسرائیل ۲ هفته بعد با ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید انجام خواهد داد. این برای اسرائیل و برای ساکنان غزه که دستی نداشتند و می‌خواهند زندگی کنند، خوب است».

 

گفتنی است ایشل هنوز هم البته به شکل غیررسمی به دلیل نزدیکی با نتانیاهو در عرصه قدرت رژیم صهیونیستی نفوذ دارد. زیرا اخیرا فاش شده که او در اعمال فشار بر «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی جهت عذرخواهی از نتانیاهو نقش داشته است. پس از اینکه بن گویر به دلیل اینکه نتانیاهو را مجبور کرده بود برای حمایت از پیش‌نویس قانون بودجه از بیمارستان مرخص شود، عذرخواهی کرد، ایشل پیامی به بن گویر فرستاد که: «خوشحالم که بالاخره به نصیحت من گوش دادی و عذرخواهی کردی. هفته خوبی داشته باشی.».

 

اما ظاهرا این پیام به جای بن گویر به اشتباه به «ایتامار آیخنر» خبرنگار وبگاه واینت ارسال شده و به این شکل نقش ایشل در اعمال فشار بر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و دست داشتنش در مسائل ائتلاف حاکم فاش شده است./ ایسنا

ارسال نظر