سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

دمشق: اسرائیل باید از مناطق اشغال شده خارج شود

دمشق: اسرائیل باید از مناطق اشغال شده خارج شود قصی الضحاک سفیر سوریه در سازمان ملل متحد در سخنانی خواستار خروج نیرو‌های رژیم صهیونیستی از مناطق اشغال شده این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 09
کد خبر: ۲۶۷۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفیر سوریه در سازمان ملل متحد در سخنانی خواستار خروج نیرو‌های رژیم صهیونیستی از مناطق اشغال شده این کشور شد.

«قصی الضحاک» سفیر سوریه در سازمان ملل در سخنانی در جریان نشست شورای امنیت گفت که کشورش بر لزوم اطمینان از اینکه رژیم اشغالگر از شرایط فعلی برای نقض حاکمیت سوریه و تلاش برای ایجاد واقعیتی جدید با تهاجم به مناطق دیگری از خاک سوریه سوء استفاده نمی‌کند، تاکید دارد.

وی گفت: سوریه می‌خواهد نیرو‌های اسرائیلی از مناطقی که اخیرا وارد آن شده‌اند عقب نشینی کنند و به اقدامات تهاجمی خود علیه مردم سوریه پایان دهند.

پیشتر نیز در پی تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، دولت انتقالی مخالفان مسلح این کشور نامه اعتراضی را تقدیم شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل کرده بود.

دولت انتقالی سوریه در این نامه از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف فوری حملات خود به خاک سوریه و عقب نشینی از مناطقی که به آن نفوذ کرده است، اقدامی انجام دهد.

به عنوان بخشی از تلاش رژیم صهیونیستی برای بهره برداری نظامی از شرایط سوریه، ارتش این رژیم برای اولین بار پس از سال ۱۹۷۴ چندین کیلومتر وارد خاک سوریه از سمت بلندی‌های اشغالی جولان شد. همچنین کابینه این رژیم با اشغال منطقه جبل الشیخ سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه موافقت کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ارتش اسرائیل قدرت اجرایی در منطقه حائل در مرز سوریه خواهد بود و تسلط بر منطقه حائل در سوریه یک عملیات موقت به دلیل نگرانی از تهدید شبه نظامیان است.

پیشتر روزنامه «العربی الجدید» در این باره نوشته بود که در پی بی‌ثباتی اوضاع در سوریه به دلیل سقوط دولت «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور و تسلط مخالفان مسلح بر دمشق، رژیم صهیونیستی در تکاپو برای سوء استفاده از این وضعیت است تا با اجرای سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» نوعی هرج و مرج و آشوب را در سوریه به راه بیندازد.

این رسانه گزارش داد که رژیم صهیونیستی همچنین در تلاش برای ماهیگیری از آب گل‌آلود سوریه است تا از برخی صدا‌های غیرعادی سوری‌های مقیم خارج از کشور برای ترویج ایده عادی سازی روابط با تل‌آویو و تغییر شکل منطقه استفاده کند. / ایسنا

کلمات کلیدی: دمشق اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار