مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

مقاومت فلسطین: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل به خوبی پیش می‌رود

مقاومت فلسطین: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل به خوبی پیش می‌رود یک مقام مقاومت فلسطینی از مثبت بودن مسیر مذاکرات با رژیم اسرائیل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، منبعی در مقاومت فلسطین اعلام کرده است که مذاکرات غیرمستقیم با دولت اشغالگر اسرائیل به شکلی مثبت پیش می‌رود.

 

این منبع در گفتگو با «العربی الجدید» تأکید کرد که جنبش حماس پیام جدیدی را از طریق میانجی‌ها به اسرائیل ارسال کرده که در آن بر تفکیک مسائل مورد اختلاف و به تعویق انداختن بحث درباره آن‌ها تا مراحل بعدی توافق تأکید شده است.

 

به گفته این منبع، پیشنهاد حماس شامل اجرای گام‌های متوالی توافق بدون توقف بوده و ضمانت‌هایی از سوی مصر، قطر و آمریکا برای اجرای مراحل توافق ارائه شده است.

 

مصر نیز درباره حضور اسرائیل در مناطق جنوبی غزه، به ویژه در محور صلاح‌الدین، انعطاف نشان داده و موافقت کرده که بحث درباره خروج اسرائیل به مراحل بعدی موکول شود.

 

همچنین منابع مصری آگاه به مذاکرات غزه تأیید کرده‌اند که طرح پیشنهادی به شکل جدید شامل یک مرحله با سه دوره زمانی است، برخلاف سه مرحله جداگانه که قبلاً مطرح شده بود.

 

این منابع اضافه کرده‌اند که دو هفته پس از اجرای توافق، موضوع دیگر گروگان‌های اسرائیلی در دست مقاومت بررسی خواهد شد.

 

از سوی دیگر، فشارهای جدی از سوی دولت ترامپ و برخی مقامات امنیتی اسرائیلی بر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، باعث تغییر در موضع او شده است.

 

به گفته منابع، ارتش اسرائیل به علت آنکه آنکه طولانی شدن جنگ، جان گروگان‌های اسرائیلی را به خطر می‌اندازد و همچنین به دلیل خستگی ناشی از مدت طولانی نبرد، با ادامه جنگ مخالفت کرده است.

 

این منابع اعلام کردند که در جریان مذاکرات اخیر، هیأت مذاکره کننده اسرائیلی اعلام کرد که طبق برآوردهای اطلاعاتی دستگاه‌های اسرائیلی، تعداد گروگان‌های زنده اسرائیلی بین ۴۵ تا ۵۱ نفر است که شامل ۱۵ نظامی مرد با درجات متفاوتی هستند.

 

در همین رابطه، ساعاتی پیش بود که سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل از توافق اولیه میان اسرائیل و حماس برای تبادل اسرا میان دو طرف خبر داد.

 

بنا به این گزارش، حماس و اسرائیل به توافق اولیه در مذاکرات برای مرحله دوم و اجرای مرحله اول رسیده‌اند.

 

براساس گزارش سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل همچنین، هر دو طرف به بررسی امکان رسیدن به یک توافق دائمی برای آتش بس در غزه و ایجاد یک فرآیند میان مراحل توافق را بررسی کرده‌اند.

 

طبق این گزارش این سازمان، قطر پیامی مثبت از حماس به اسرائیل برای پیشرفت در مذاکرات آتش بس در غزه منتقل کرده است

 

براساس این گزارش، این پیام به مسائلی همچون فهرست اسیران و نقاط اختلاف میان طرفین پرداخته است./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار