یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ناتو «اخراج ترکیه» را رد کرد

ناتو «اخراج ترکیه» را رد کرد دبیر کل ناتو با ستایش از اقدامات ترکیه در مبارزه با داعش، اخراج ترکیه از سازمان ناتو را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 03
کد خبر: ۲۶۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ینس استولتنبرگ»، دبیرکل ناتو با بیان این که ترکیه عضو مهمی از ناتو به شمار می‌رود، بر این موضوع تاکید کرد که ترکیه نگرانی‌های مشروعی دارد.

 

دبیر کل ناتو این سخنان را در گفتگو با یک نشریه آلمانی در برلین اعلام کرد.

 

به گفته دبیرکل ناتو، در جنگ علیه داعش، ترکیه نقش بسیار مهمی را ایفا کرد و هیچکدام از اعضای ناتو به مانند ترکیه میزبان ۳.۶ میلیون پناهجوی سوری نیستند.

 

به گفته خبرگزاری دولتی آناتولی ترکیه، استولتنبرگ در این سخنان برخی تلاش‌ها برای تعلیق عضویت ترکیه در ناتو را که از سوی برخی لابی‌های ضدترکیه در کشورهای اروپایی دنبال می‌شود را رد کرده است.

 

استولتنبرگ همچنین این را نیز افزوده است که ناتو برخلاف اتحادیه اروپا، سازوکاری برای اخراج و یا تعلیق دولت‌های عضو ندارد.

 

از حدود بیست روز پیش، ارتش ترکیه عملیات نظامی گسترده‌ای را در شمال سوریه برای آن چه «مبارزه با تروریست» عنوان شد، آغاز کرد.

 

با وجود ان که عملیات نظامی ترکیه در نتیجه توافق اولیه با آمریکا و سپس روسیه به صورت مشروط متوقف شده، اما این عملیات نظامی با انتقادات گسترده جهانی روبرو شد و برخی از متحدان غربی ترکیه اقدام به تحریم تسلیحاتی ترکیه کردند.

 

پیش از این برخی منابع از احتمال اخراج ترکیه از ناتو در صورت تداوم عملیات نظامی در شمال سوریه خبر داده بودند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار