انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

اسرائیل هیوم: رئیس موساد امشب راهی قطر می‌شود

روزنامه «اسرائیل هیوم» خبر داد که انتظار می‌رود رئیس موساد شامگاه امروز شنبه برای رایزنی درباره پیشرفت حاصل شده درباره توافق تبادل اسرا راهی قطر می‌شود. در همین رابطه، سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل به نقل از منابع آمریکایی مدعی شد که توافق کنونی بهترین توافقی است که حماس می‌تواند بدان دست یابد و برای همه طرف‌ها توافقی معقول به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «اسرائیل هیوم» خبر داد که انتظار می‌رود رئیس موساد شامگاه امروز شنبه برای رایزنی درباره پیشرفت حاصل شده درباره توافق تبادل اسرا راهی قطر می‌شود.

در همین رابطه، سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل به نقل از منابع آمریکایی مدعی شد که توافق کنونی بهترین توافقی است که حماس می‌تواند بدان دست یابد و برای همه طرف‌ها توافقی معقول به شمار می‌رود.

رادیو و تلویزیون اسرائیل افزود که رایزنی‌ها درباره توافقی چند مرحله‌ای است که ضامن بازگشت همه گروگان‌هاست.

این رسانه صهیونیستی به نقل از منابع آمریکایی تصریح کرد که عمل به تعهدات در هر مرحله‌ای، کلید دستیابی به توافق است و اسرائیل متعهد خواهد شد که درگیری‌ها را از سر نگیرد، حماس نیز متعهد به بازگرداندن همه گروگان‌ها در مرحله دوم می‌شود.

شبکه ۱۲ اسرائیل هم به نقل از یک مسئول صهیونیست گزارش داد که ترامپ طی دو روز گذشته شخصا درخصوص توافق تبادل اسرا مداخله کرده است.

شبکه ۱۲ اظهار داشت که ترامپ تمایل دارد توافق در نزدیک‌ترین زمان ممکن و پیش از ورود وی به کاخ سفید حاصل شود.

روزنامه قطری «العربی الجدید» نیز به نقل از منابع خود گزارش داد که پیشنهاد توافق، شامل عقب‌نشینی کامل از محور صلاح‌الدین (فیلادلفیا) است که در آخرین روز اجرای توافق صورت خواهد گرفت.

به گفته این روزنامه، در مرحله نخست توافق، نظامیان صهیونیست به صورت جزئی خارج خواهند شد و در مرحله دوم ایست بازرسی‌های این رژیم باقی خواهد ماند.

بنا بر این گزارش، در آخرین روز از مرحله سوم توافق، ارتش اسرائیل باید به صورت کامل از این منطقه خارج شود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر