دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

اسلامی: تعداد مراکز پرتودهی به ۸ مرکز خواهد رسید

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: تعداد مراکز پرتودهی محصولات کشاورزی هم اکنون ۵ مرکز است که تا پایان سال سه مرکز دیگر در جهت ارتقای امنیت غذایی مردم ایجاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۲۴۶
اسلامی: تعداد مراکز پرتودهی به ۸ مرکز خواهد رسید

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی در حاشیه هفتمین همایش سنجش و ایمنی پرتو‌های یونساز و غیر یونساز در مرکز همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی که تا فردا در حال برگزاری است، افزود: فضای رعب آوری در این سال‌ها علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران مطرح بوده است و حتی پیش از انقلاب هم ما را از این فعالیت‌ها محروم می‌کردند و شرکتی با مشارکت ایران در فرانسه ایجاد کردند و شاه ایران یک میلیارد دلار برای سرمایه گذاری هزینه کرد، اما باز ما را محدود و شرکتی دیگر طراحی کردند.

وی گفت: بر اساس قانون کنگره آمریکا هیچ کشوری بدون اجازه آمریکا نباید هسته‌ای شود و بر همین مبنا فشار‌های واردشده بر ایران در ۵۰ سال اخیر بوده است.

معاون رئیس جمهور گفت: ما پس از پیروزی انقلاب مصمم راه خود را ادامه دادیم و جریان حرفه‌ای در جهت سلامت و امنیت غذایی در بحث پرتو‌ها ادامه دارد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، برگزاری این همایش را فرصت آفرینی برای فعالان حوزه ایمنی هسته‌ای و افزایش معلومات آنها خواند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه پرتو‌ها، راه نرفته زیادی در پیش داریم گفت: فعالیت‌های ما دو محور دارد که یکی برق و انرژی و دیگری مباحث غیر انرژی است که در بخش انرژی بر اساس قانون، طرح ۲۰ هزار مگاوات را کلید زده‌ایم تا برق هسته‌ای را گسترش دهیم.

وی ادامه داد: در بخش غیر انرژی در بحث سلامت و امنیت غذایی دو مرکز پرتودهی داشتیم که آن را به ۵ مرکز افزایش دادیم و تا پایان سال سه مرکز پرتودهی محصولات کشاورزی ایجاد می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی، آثار این مراکز را به لحاظ اقتصادی و تقویت زنجیره ارزش غذایی مفید خواند.

وی در پاسخ به سوالی درباره آسیب رسان بودن یا نبودن اشعه‌های مخابراتی گفت: شبکه و زنجیره پایش سازمان انرژی اتمی در سطح کشور این موارد را مرتب پایش می‌کند و در این باره ارتباط پیوسته با شرکت‌های مخابراتی داریم و در پایش‌ها به این نتیجه رسیده‌ایم که حتی از حد مجاز هم پایین تریم.

اسلامی گفت: البته جا‌هایی مردم به دادستانی شکایت می‌کنند و قضات پیگیری و بررسی ما را طلب می‌کنند که ما معمولا رفع ابهام می‌کنیم، اما اگر مرکزی، میزان اشعه اش از حد مجاز بالاتر باشد حتی مرکز مربوط تعطیل هم می‌شود./ صدا و سیما 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار