اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

اتهام‌پراکنی نخست‌وزیر سوئد علیه تهران و مسکو

اتهام‌پراکنی نخست‌وزیر سوئد علیه تهران و مسکو نخست‌وزیر سوئد مدعی شد: «در صلح یا جنگ نیستیم. صلح واقعی به معنای آزادی و عدم درگیری جدی بین کشور‌ها است. ایران درحال استفاده از گروه‌های خشونت‌آمیز در سوئد است.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۲۶۹
اتهام‌پراکنی نخست‌وزیر سوئد علیه تهران و مسکو

به گزارش راهبرد معاصر، «اولف کریسترسون» نخست وزیر سوئد، شامگاه یکشنبه گفت که کشورش در حال جنگ نیست، اما در صلح نیز نیست.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، کریسترسون با اشاره به حملات ترکیبی ادعایی، خرابکاری مشکوک در دریای بالتیک و جنگ نیابتی در خاک این کشور، مدعی نبود صلح در کشورش شد.

در ماه‌های اخیر، برخی از کشور‌های اروپایی مسکو را با قطع کردن کابل زیرآبی مخابراتی و برق در دریای بالتیک متهم کرده‌اند.

در همین راستا، نخست وزیر سوئد مدعی شد: «ما و کشور‌های همسایه‌مان در معرض حملات ترکیبی هستیم که با موشک و سرباز انجام نمی‌شود، بلکه با رایانه، پول، اطلاعات نادرست و تهدید به خرابکاری انجام می‌شود.»

وی افزود: «وضعیت امنیتی و این واقعیت که اتفاقات عجیبی در دریای بالتیک رخ می‌دهد، ما را به این باور رساند که نمی‌توان اهداف خصمانه را رد کرد.»

نخست وزیر سوئد آشکارا روسیه را به‌عنوان مسئول این حملات ادعایی معرفی نکرد و صرفا گفت: «تهدید روسیه به احتمال زیاد بلند مدت است و دولت سوئد این را جدی می‌گیرد.»

او در ادامه، مدعی شد که «ایران از باند‌های جنایتکار سازمان یافته خشن در سوئد برای انجام حملات جدی در این کشور استفاده می‌کند.»

نخست وزیر سوئد هیچ سندی برای تأیید اتهامات خود علیه ایران ارائه نکرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار