رئیس جمهور: آموزش و سلامت قابل واگذاری به بازار نیست-راهبرد معاصر
محسن رضایی: سوریه دچار اختلاف در داخل و بین قدرت‌های بازیگر خواهد شد پزشکیان: قوی‌ترین سلاح برابر دشمن، ایجاد امید در مردم است کمیسیون تلفیق میزان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را تعیین کرد جانشین رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: تسلیحاتی داریم که معرفی نکردیم و دشمنان هم چیزی درباره آنها نمی‌دانند عضو کمیسیون امنیت ملی: قیمت‌گذاری دستوری غیرشرعی است/ بازار باید قیمت را تعیین کند پزشکیان: به دنبال رفع ناترازی‌های انرژی هستیم، اما در اقدام از هر راهی، با یک مشکل مواجه شده‌ایم شلیک دوش پرتاب‌های بومی با موشک میثاق ۳ در رزمایش پدافند هوایی  متلاشی شدن شبکه فرقه ضاله عرفان حلقه در اردبیل درگیری مرزبانان با متجاوزان مرزی / کشف ۱۰ کوله حاوی مواد منفجره رئیس‌جمهور: با این شیوه عرضه دارو نمی‌توان به عدالت رسید قالیباف: نیازی به اعمال ماده ۲۳۴ درباره انتصاب ظریف نیست هشدار سرلشکر سلامی به دشمنان:؛ ما اهل عمل هستیم و به موقع و به اندازه اقدام می‌کنیم یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس: حضور مدیر دو تابعیتی در وزارت نفت جرم است هشدار جدی یک فرمانده ارشد ارتش به آمریکا قالیباف: بنا شد که کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های پایین اختصاص داده شود

رئیس جمهور: آموزش و سلامت قابل واگذاری به بازار نیست

رئیس‌جمهور گفت: بی‌عدالتی در آموزش قابل پذیرش نیست و نباید اجازه دهیم این بی‌انصافی در آموزش وجود داشته باشد، آموزش و سلامت قابل واگذاری به بازار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۴ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 13
کد خبر: ۲۶۸۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در نشست شورا‌های آموزش و پرورش که صبح امروز دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ در محل سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: برپایی قسط و عدالت، طی کردن راه و روش حق و عمل به دستورات قرآن و توصیه‌های نهج البلاغه مولا علی (ع) می‌تواند راه حل مشکلات امروز جامعه باشد.

 

پزشکیان تاکید کرد: مدیران و مسولان کشور با وجود این بی عدالتی و بی انصافی نباید خواب داشته باشند، نباید از کنار این موضوع ساده بگذریم.

 

رئیس جمهور با اشاره به سالروز ولادت حضرت علی (ع)، گفت: ما مسلمان و شیعه علی هستیم و اعتقاد داریم که باید راه امیرالمومنین را ادامه دهیم. صرف این که به امامان عشق بورزیم و کتاب را بالای سر خود بگذاریم مشکلات ما را حل نمی‌کند بلکه عمل به کتاب و راه درست را رفتن می‌تواند کشورمان را از آنچه در آن قرار گرفتیم، خارج کند.

 

پزشکیان افزود: مدیران، مسئولان جامعه هیچ وظیفه‌ای ندارند جز این که براساس کتاب عمل کنند نه اینکه فقط کتاب بخوانند. وظیفه دارند بر عدالت قیام کنند و راه و روش حق را در پیش بگیرند، حق را جست‌و‌جو و پیاده کنند.

 

وی ادامه داد: حضرت علی (ع) می‌فرمایند مراقب نفس خود از آنچه بر شما حلال نیست، باشید؛ مراعات انصاف، مراقبت از نفس است. به مردم محبت کنید و با تمام وجود و قلب خود به آن ها عشق بورزید. با مردم با خشونت برخورد نکنید، مردم بر دو دسته هستند، یا برادر دینی تو هستند و یا این که در خلقت با تو برابرند.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به مشکلات فضا‌های آموزشی در کشور، گفت: ما در جایی مدرسه نداریم، جایی مدرسه داریم، امکانات ندارد و در جایی دیگر مدارسی در حد اعلا آموزش می‌دهند. آیا ما شیعه علی (ع) هستیم؟ آیا می‌شود قبول کرد که در منطقه‌ای برای فردای بچه‌های ایران فضا، امکانات و روش‌های متعالی آموزشی را فراهم نکنیم؟ آیا این عدالت است؟

 

پزشکیان با تاکید بر این که باید وضعیت موجود به سرعت اصلاح شود، گفت: خیرین تا حد امکان کمک کرده‌اند، شورا داریم، فرماندار، بخشدار، امام جمعه و همه بزرگان هستند؛ اما همچنان کیفیت و آموزش ما درست نیست؟ ما مقصر هستیم، نباید اجازه دهیم بی عدالتی و بی انصافی در کشور ما ایجاد شود.

 

رئیس‌جمهور با بیان این که بچه‌ها همان می‌شوند که آموزش می‌بینند، تصریح کرد: اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصر هستیم. باید با ما برخورد کنند که نتوانستیم درست آموزش دهیم نه با کسانی که مشکل پیدا کرده‌اند. ما بوده‌ایم که در کلاس، مدرسه، محل و صدا و سیما آموزش دادیم نه کس دیگر، اگر دیگران اثر گذاشتند هم ما مقصر هستیم که نتوانستیم اثرگذار باشیم.

 

آموزش و سلامت قابل واگذاری به بازار نیست

پزشکیان در ادامه سخنان خود با تاکید برای این که باید بی انصافی و بی عدالتی در جامعه را از بین ببریم، گفت: آموزش و سلامت قابل واگذاری به بازار نیست؛ بلکه حق انسان هاست. به عنوان مسلمان باید به بچه‌ها و خانواده‌ها منصفانه آموزش دهیم، امکانات برابر ارائه دهیم و تلاش کنیم آن ها را درست تربیت کنیم، اگر می‌خواهیم آینده کشور درست شود و به چشم انداز موردنظر رهبر انقلاب برسیم. کسانی که مدعی طرفداری از ولایت هستند، چرا چشم انداز‌ها و سیاست‌های رهبری را اجرایی نمی‌کنند؟ با شعار دادن که مشکل حل نمی‌شود. باید عزم و اراده کنیم و با مشارکت و کمک مردم بر مشکلات غلبه کنیم.

رئیس‌جمهور گفت: وقتی در تبریز رئیس دانشگاه بودم، شرایط موجود را نپذیرفتم، نگاهم را عوض کردم و تصور کردم تهرانی وجود ندارد، مسئولی هم نیست، من مسئول و پاسخگو هستم و باید پاسخگوی سلامت مردم باشم. وقتی به این باور رسیدم که باید پاسخگو باشم، در عرض ۶ ماه ۷۰۰ خانه بهداشت ساختم. من نساختم، مردم ساختند. دولت پول ۱۰ خانه بهداشت برای ۲ سال را پرداخت می‌کرد، پول تمام می‌شد، اما خانه‌ها ساخته نمی‌شد؛ اما با کمک مردم توانستیم.

 

با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود

پزشکیان تاکید کرد: همان طوری که جنگ را اداره کردیم، اگر ما به میدان بیاییم، مردم هم همکاری می‌کنند و می‌توانیم مشکلات را حل کنیم. دین و باور و اعتقاد به ما می‌گوید که نباید در جامعه بی انصافی و بی عدالتی و تبعیض وجود داشته باشد. ما شیعه علی هستیم، اگر در تبعیض و بی عدالتی و تبعیض هستیم، راست نمی‌گوییم. با زیارت کردن و شعار دادن که مشکلات حل نمی‌شود.

وی خطاب به اعضای شورا‌های آموزش و پرورش گفت: ما و شما به عنوان مسلمان و شیعیان مولا علی موظف هستیم تا حد امکان تلاش کنیم، باید همه سعی خود را انجام دهیم و اگر هم نشد فردای قیامت پاسخی داریم که آنچه می‌توانستیم را در طبق اخلاص گذاشتیم، خداوند خود می‌داند که ما راست می‌گوییم یا نه.

 

پزشکیان ادامه داد: باید کاری کنیم که تبعیض و بی عدالتی در فضا، تجهیزات، روش‌ها و کیفیت آموزش از بین برود؛ آن هنگام است که می‌شود باور کرد ما شیعه علی هستیم. توان و قدرت دولت‌ها محدود است، اما توان و قدرت ملت‌ها و مردم نامحدود است. 

رئیس‌جمهور خطاب به وزیر کشور که در جلسه حضور داشت، تاکید کرد: استانداران باید هر هفته با شوراها، ائمه، خیرین و مردم جلسه بگذارند تا کمبود‌ها در حوزه آموزش را حل کنند. ما هم تمام توان خود را خواهیم گذاشت. نباید اجازه دهیم حل مشکل فضا‌های آموزشی حتی یک سال هم طول بکشد و باید کار را به سرعت تمام کنیم.

 

پزشکیان گفت: همه ما اعم از خیرین، بسیج، ستاد اجرایی و بنیاد مستعضفان در قالب مسئولیت‌های اجتماعی باید مشکلات را در فضای آموزش، تجهیزات و روش‌ها حل کنیم. اگر اراده کنیم می‌توانیم. اراده کنیم که انصاف و عدالت را تربیت فرزندان این کشور پیاده کنیم.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: وضعیت کنونی آموزش و پروش و سلامت برازنده ما مسلمانان، شیعیان و ایرانیان نیست. باید ایرانی بسازیم در جایگاه و مقامی که شایسته آن است. ایران قدمت چندین ۱۰ هزار ساله است، تمدن‌ها در این جا شکل گرفته است و باید به خودمان بازگردیم.

 

وی در پایان تصریح کرد: خداوند نهایت عزت، رحمت، علم، رحمت، قدرت و خلاقیت است. روح خدا در ماست و ما به سمت خدا می‌رویم، یعنی به طرف علم بی نهایت، خلاقیت بی نهایت، عشق و محبت بی‌نهایت، باید تا بی نهایت‌ها برویم و متوقف نشویم./ ایرنا

ارسال نظر