الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد

پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم

رئیس‌جمهور گفت: به دنبال این هستیم که تعریف جدید و کارآمدی از شکل و تجهیزات کلاس درس ارائه دهیم و محتوا و شیوه‌های آموزشی را نیز در راستای ارتقای کیفی و کارآمدی آموزش اصلاح کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 22
کد خبر: ۲۷۶۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی عصر امروز سه‌شنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

دستور اصلی جلسه امروز بررسی راهکار‌های علمی – فناوری و فرهنگی – اجتماعی در اجرایی‌سازی دقیق و حداکثری شعار سال بود.

رئیس جمهور در این ارتباط با بیان اینکه اگر خواهان اصلاح جدی و اساسی در جامعه هستیم، باید کار را از خانواده، مدرسه و دانشگاه آغاز کنیم، اظهار داشت: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی مصوبات متعددی در زمینه راهکار‌های به خدمت گرفتن علم و فناوری و مسائل فرهنگی و اجتماعی در مسیر توسعه و پیشرفت کشور با مشارکت مردم داشته که باید بر روی اجرای دقیق و حداکثری این مصوبات متمرکز شود و از ورود به عرصه اجرا و تصدی‌گری در این زمینه به شدت پرهیز کند.

پزشکیان آموزش صحیح را مبنا و پایه هر اصلاح و تغییر مثبتی عنوان کرد و افزود: وظیفه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نه ورود در حوزه جزئیات اجرایی و احیاناً تصدی‌گری در این زمینه، بلکه رصد و پایش کیفیت و کمیت اجرای مصوبات و اسناد موجود و برطرف کردن موانع احتمالی از پیش پای نهاد‌های مجری به خصوص آموزش و پرورش و دانشگاه و نقش‌آفرینی مؤثر خانواده‌ها است.

رئیس جمهور با بیان اینکه آینده هر کشوری از دل خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بیرون می‌آید، تصریح کرد: یک جامعه چه به سعادت برسد و چه سیه‌روز شود و به هلاکت بیفتد، هر دو از مسیر عملکرد صحیح یا غلط خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها عبور می‌کند.

پزشکیان گفت: از همین رو است که اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی را اولویت اول و اصلی کار دولت چهاردهم قرار داده‌ایم. به دنبال این هستیم که تعریف جدید و کارآمدی از شکل و تجهیزات کلاس درس ارائه دهیم و محتوا و شیوه‌های آموزشی را نیز در راستای ارتقای کیفی و کارآمدی آموزش اصلاح کنیم؛ جایگاه و نقش آموزش و پرورش در توسعه صحیح و پایدار حیاتی و غیرقابل جایگزین است./ مهر 

کلمات کلیدی: پزشکیان آموزش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار