تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟

توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص تحول در برنامه درسی

وزیر آموزش و پرورش گفت: تحول در برنامه درسی یکی از برنامه‌هایی است که دنبال می‌کنیم، بخش مهمی از این تحول ساعات آموزشی و تحول در محتوای کتاب است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 15
کد خبر: ۲۶۸۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: نظام مسائل آموزش و پرورش شناسایی شده و این یکی از اولویت‌های دولت بوده است که عدالت آموزشی را توسعه دهد و محرومیت زدایی در استان در دستور کار است.

 

وی افزود: طرحی را برای افزایش کیفی آموزش در مدارس دولتی در دست داریم. این طرح چهار رکن دارد یکی از آنها توانمندسازی معلمان است و یکی دیگر تحول در روش‌های تدریس است همچنین چینش کلاس استفاده از ظرفیت‌ها و تغییرات ایجاد شده در آن مدنظر است و تجهیز کلاس به فناوری‌های مورد نیاز معلمان در دستور است.

 

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تحول در برنامه درسی یکی از برنامه‌هایی است که دنبال می‌کنیم، بخش مهمی از این تحول ساعات آموزشی و تحول در محتوای کتاب است.

 

کاظمی در رابطه با هوش مصنوعی در مدارس گفت: ما در آموزش کارگری را مشخص کرده است تا معلمان و دانش آموزان با ادبیات هوش مصنوعی آشنا شوند و تولیدات آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی داشته باشند و در دستور کار ما است.

 

وی افزود: هیچ چیز جای معلم و کتاب درسی را در نظام تعلیم و تربیت نمی‌گیرد، برنامه درسی در قلب خود کتاب‌های درسی را دارد. هر فعالیتی انجام دهیم مکمل است. حوزه‌های اساسی را تقویت می‌کنیم./ مهر

ارسال نظر