نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

شیخ نعیم قاسم: مقاومت به آنچه می‌خواست رسید

«شیخ نعیم قاسم» دبیرکل حزب الله لبنان ضمن تبریک دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه تاکید کرد که جایگاه غزه در فداکاری در تاریخ ثبت خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان امروز شنبه گفت: مقاومت و ملت فلسطین طرح بزرگ اسرائیل را شکست دادند. توافق آتش بس که نشان دهنده ثابت قدمی مقاومت است را به ملت فلسطین و مقاومت تبریک می‌گوییم. مقاومت آنچه می‌خواست، بدست آورد، اما دشمن نتوانست به چیزی که می‌خواست برسد.

 

وی تاکید کرد: تاریخ جایگاه غزه در فداکاری و شکست طرح دشمن اسرائیلی را ثبت خواهد کرد. اختلافات در داخل رژیم صهیونیستی رو به افزایش است و تنها راه حل، بازگشت فلسطین به صاحبان اصلی آن است.

 

دبیرکل حزب الله لبنان در بخش دیگری افزود: از دولت لبنان می‌خواهم که در مقابل تجاوز‌های رژیم صهیونیستی که از صد‌ها مورد بیشتر شده است، با قاطعیت مقابله کند و این امر نباید تداوم داشته باشد. توافق آتش بس لبنان منحصرا درباره جنوب رودخانه لیطانی است. خداروشکر سربلند از آن خارج شدیم.

 

شیخ نعیم قاسم گفت: مقابله حزب الله با رژیم اسرائیل در لبنان در پیروزی غزه سهیم است. ما مانع موفقیت رژیم اسرائیل در پایان دادن به مقاومت در لبنان شدیم. مقاومت لبنان در مقابله با پروژه آمریکا و رژیم اسرائیل محکم خواهد ماند.

 

وی درباره اوضاع داخلی لبنان در سایه تجاوزگری رژیم صهیونیستی تصریح کرد: هیچ کس نمی‌تواند از نتایج تجاوزگری‌ها در سیاست داخلی بهره ببرد. ما یک نهاد اساسی در لبنان و نهضت آن هستیم. مشارکت ما به عنوان حزب الله و جنبش امل منجر به توافق در انتخاب ژوف عون به عنوان رئیس جمهور لبنان شد. برخی قهرمان بازی‌ها مبنی بر دور کردن ما از صحنه، پوچ و توخالی است که بعد‌ها نمایان خواهد شد.

 

شیخ نعیم قاسم همچنین به ملت یمن و رهبر جنبش انصارالله و ملت عراق و مرجعیت دینی آن و سازمان الحشد الشعبی عراق در حمایت از مساله فلسطین درود فرستاد./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار