پزشکیان: به غرب نیازی نداریم-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

پزشکیان: به غرب نیازی نداریم

رئیس جمهور ایران در گفتگو با یک کانال یوتیوب روسی گفت که معاهده مشارکت راهبردی جامع بین مسکو و تهران پیامی است مبنی بر اینکه دو کشور هیچگونه فشار خارجی را تاب نخواهند آورد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر. مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران در گفتگو با کانال یوتیوب «سولوویف لایو» با اشاره به معاهده مشارکت راهبردی جامع بین روسیه و ایران، تاکید کرد که این معاهده پیام روشنی را مخابره کرده است.

 

پزشکیان اظهار کرد: مسکو و تهران نمی‌خواهند که هیچ فردی از بیرون نقش‌های آنها را تعیین کند. ما قادر به دنبال کردن سیاست‌های مستقل هستیم و آماده‌ایم تا در کنار هم امنیت و اقتصاد را در منطقه گسترش دهیم و صلح و ثبات را به منطقه بیاوریم.

 

وی افزود: ما به غرب نیازی نداریم. امضای معاهده مشارکت راهبردی جامع با روسیه نشان داده که رویکرد هر دو کشور ایران و روسیه یکسان است و اگر دو کشور از دستورات خارجی پیروی می‌کردند، تاکنون بارها سیاست‌های خود را تغییر داده بودند.

 

پزشکیان و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه ۱۷ ژانویه در مسکو پس از مذاکره در کرملین، معاهده مشارکت راهبردی جامع را امضا کردند. این معاهده تمام حوزه‌ها در تعاملات دوجانبه را پوشش داده و پنجره‌های جدیدی را رو به حوزه‌های مختلف همکاری بین دو کشور می‌گشاید که از جمله آنها می‌توان به بخش دفاعی، مبارزه با تروریسم، انرژی، سرمایه‌گذاری، حمل و نقل، صنعت، کشاورزی، فرهنگ، علوم و فناوری اشاره کرد./ مهر

ارسال نظر