سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است

پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است رئیس جمهور در ارتباط با کریدور زنگزور، تصریح کرد: در خصوص این کریدور باید بگویم این کریدور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده است و طبق آنچه وزیر خارجه مطرح کرده است، خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران رعایت شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 10
کد خبر: ۲۸۶۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: شما خبرنگاران پیامرسان‌های بسیار خوبی در بحران‌ها بودید. شما می‌توانید موجب وحدت، وفاق، انسجام در کشور شوید و شکاف‌های کشور پر شود. اگر توانستیم در مقابل صهیونیست‌ها و آمریکا بایسیتم و مردم افتخارآفرینی کنند، به دلیل حضور مردم در صحنه بود.

وی ادامه داد: اگر با هم جلو رفته و دست به دست هم دهیم می‌توانیم ادامه راه را با قدرت پیش برویم. ما هم در حال تلاش هستیم تامشکلات و ناترازی‌هایی که به علل مختلف به ما به ارث رسیده است را حل کنیم که خبرنگاران می‌توانند در این زمینه هم به ما کمک کنند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: مشکل کشور ما این است که هرکسی فکر می‌کند محور اوست. باید بپذیریم هرکسی در کشور زندگی می‌کند، در هر جایگاه، طبقه‌ای، رنگ، جنس و نژاد در ایجاد وفاق نقش دارد. نباید تاثیر حضور آنهارا نادیده گرفت. یاد بگیریم ایران را به عنوان یک مجوعه تبلیغ کرده و به دنیا اعلام کنیم که این ایران است که ایستاده است. ما به خاطر ایران ایستاده، وفاق داریم و دست به دست هم می‌دهیم و ایران را با قدرت خواهیم ساخت.

پزشکیان هم‌چنین در پاسخ به این درخواست که سوالی را خطاب به خبرنگاران طرح کند این پرسش را مطرح کرد که خبرنگاران چه نقشی در حفظ همبستگی و وفاق دارند؟

پزشکیان در ارتباط با کریدور زنگزور، تصریح کرد: در خصوص این کریدور باید بگویم این کریدور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده است و طبق آنچه وزیر خارجه مطرح کرده است، خواسته‌های جمهوری اسلامی ایران رعایت شده است. چارچوب حفظ تمامیت ارضی، ایجاد ارتباط ما به اروپا و بسته نشدن راه ایران با شمال که مد نظر نظام بوده است، در آن دیده شده است؛ فقط دغدغه‌ای که وجود دارد که یک شرکت آمریکایی با شرکت ارمنستان می‌خواهند این راه را بسازند.

رئیس جمهور هم‌چنین درباره اهمیت وفاق ملی در برابر دشمنان، بیان کرد: کاری که رژیم صهیونیستی و آمریکا کرد با هیچ قانون بین المللی و چارچوب انسانی تطابق ندارد، بنابراین برای این‌که ما در این کره خاکی بتوانیم زندگی کنیم، باید قوی و یک دست شویم تا نتوانند ما را زمین بزنند. اگر ضعیف باشیم یا اختلاف داشته باشیم، به هیچ کدام از ما رحم نمی‌کنند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار