برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم موشک بالستیک قاسم بصیر چه ویژگی هایی دارد؟

ابتلای سخنگوی دولت به آنفلوآنزا

سخنگوی دولت اخیراً به آنفلوآنزا مبتلا شده است و هم‌اکنون در بیمارستان به‌سر می‌برد و رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت نیز برای اطلاع از وضعیت سلامتی وی به ملاقاتش رفتند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 19
کد خبر: ۲۶۸۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر. فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در دو هفتۀ گذشته به بیماری آنفلوآنزا مبتلا شده است که آثار آن در جلسه سه‌شنبه (18 دی) سخنگوی دولت و هم‌چنین چهارشنبۀ گذشته (26 دی) در حیاط دولت مشهود بود و وی پس از مشورت با پزشکان، در این دو برنامه حاضر شد؛ سخنگوی دولت در حیاط دولت نیز از ماسک استفاده کرد.

 

مهاجرانی امروز، یکشنبه، به‌علت تشدید بیماری، در میانۀ یک جلسه با حضور رئیس‌جمهور دچار ضعف شده و به بیمارستان سینا تهران منتقل شده است. گفته شده است حال وی مساعد است و روند بهبودی را طی می‌کند.

 

پزشکیان رئیس‌جمهور و ظفرقندی وزیر بهداشت ظهر امروز از او عیادت کردند. قرار بود سخنگوی دولت سه‌شنبۀ هفته جاری به عسلویه سفر داشته باشد که به‌علت تشدید بیماری، لغو شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار