اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

عارف: بخش قابل توجه تولید ناخالص کشور مرهون تلاش‌های شرکت‌های برتر ایرانی است

معاون اول رئیس جمهور گفت: بخش قابل توجه تولید ناخالص کشور مرهون تلاش‌های شرکت‌های برتر ایرانی است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در همایش رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران در مرکز بین‌المللی همایش‌های صدا و سیما، گفت: بخش قابل توجه تولید ناخالص کشور مرهون تلاش‌های شرکت‌های برتر ایرانی است و انتظاری که مدیریت عالی کشور از شرکت‌های برتر دارد، این است که در یک فضای ناهمگون و در یک فضای نامتعادل با بهترین‌های دنیا رقابت کنید.

 

وی افزود: تجربه چهار دهه گذشته نشان می‌دهد که چون بهترین بودید انصافاً در مقایسه با بهترین‌ها در جهان دستاوردهای فوق العاده ارزشمند و مؤثری را در مسیر توسعه و پیشرفت کشور و تحقق واقعی شعار ما می‌توانیم، داشتید و هرچه که خواستیم را توانستیم به جا آوریم.

 

عارف تاکید کرد: کارهای ارزشمندی برای بیست و هفتمین بار در این همایش صورت می‌گیرد که کاری بسیار دشوار است. اصولاً کار مقایسه کاری دشوار است و من به عنوان یک معلم آن را می‌گویم، لذا گاهی در مرزها تصمیم گیری بسیار آزاردهنده است. مثلاً در دوره دکترا نمره ۱۴/۹ و پانزدهم فاصله میان ردی و قبولی یک دانشجو است و من چه کسی هستم که بتوانم برای آن تصمیم بگیرم که کاری بسیار سخت است؛ اما ارزش این سختی را ما قبول داریم.

 

وی‌ادامه داد: باید از کسانی که صلاحیت داشته و در این همایش برگزیده نشدند، عذرخواهی کرد، چون همه را نمی‌توان برگزید و باید میان خوبان، خوب‌ترها را انتخاب کنیم، بنابراین می‌توان از طرف دست‌اندرکاران مراسم از کسانی که اسمشان آورده نمی‌شود عذرخواهی کرد و این به معنای نادیده گرفتن زحمات آنان نیست.

 

عارف افزود: [گزینش‌ها] بر اساس معیارهایی که هر ساله گسترده‌تر هم می‌شود صورت گرفته که امسال بر اساس ۳۳ شاخص و معیار بوده است و برگزیدگان از دستگاه‌های برتر بودند.

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرهنگ غنی کشورمان اظهار کرد: اصولاً فرهنگ ما فرهنگ الگوپروری است و خیلی جاها به جوان و فرزند خودمان به جای آنکه او را آموزش دهیم، الگو را معرفی می‌کنیم. در فرهنگ ایران اسلامی ما و این الگوها همیشه پیشران و در بخش‌های اجتماعی و فرهنگی پیشران هستند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار