تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

پزشکیان: استانداران ستون‌های اجرایی کشور هستند

رئیس جمهور خطاب به استانداران اظهار کرد: شما ستون‌های اجرایی کشور هستید اگر کشور موفق شود کار شماست و اگر دچار مشکل شویم نیز بر عهده شما خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه استانداران در وزارت کشور اظهار کرد: شما ستون‌های اجرایی کشور هستید اگر کشور موفق شود کار شماست و اگر دچار مشکل شویم نیز بر عهده شما خواهد بود. اگر بتوانیم کاری انجام دهیم مشکلاتمان حل می‌شود. باید کارها را به نحوی پیش برویم که از سوی ما برای شما مشکلی پیش نیاید. رابطه با اختیارات باید گروهی کار کنند تا مشخص شود اختیار در برابر عملکرد باشد.

 

وی افزود: باید مسئولیت‌ها و پروژه‌ها تعریف شود و طبق آن اختیارات اعطا شود مانند حل مشکل استفاده از انرژی خورشیدی که موضوع مشخصی است و می‌توان در برابر آن اختیار داد ولی اگر اختیارات بدون موضوعات ارائه شود هرج و مرج به وجود می‌آید.

 

رئیس جمهور بیان کرد: طبیعیست که برای انجام کارها باید اختیار داشته باشیم، در جبهه ابتدا نقشه برای عملیات را مشخص می‌کردند و طبق آن اختیار عمل را داشتند؛ در واقع باید اختیار را تعریف شده درخواست کنیم. اینکه بگویند برویم اما نگویند چگونه پیش برویم باید توجه کنیم که با هزار راه می‌توان یک راه را طی کرد اما چگونگی آن مهم است.

 

پزشکیان در همین رابطه گفت: پیشنهادهایی که استانداران مطرح کردند، به خاطر آوردم که در زمانی که وزیر بودم رؤسای دانشگاه‌ها از هر دری سخن می‌گفتند و ما پیشنهاد دادیم که جلسات موضوعی باشد و اینطور جمع‌بندی موضوع انجام می‌شود و تکلیف وزارتخانه مشخص می‌شد.

 

وی افزود: در حال حاضر هم موضوعاتی که شما مطرح کردید به ذهنم می‌رسد که کمیته‌هایی برای هر موضوع تشکیل دهیم مانند آنکه برای استان‌های مرزی کار کارشناسی انجام دهیم و وزرای مربوطه را در کنار دانشگاهیان و تجار گرد هم آوریم و جمع‌بندی انجام دهیم اینطور تکلیف کار هر کسی معلوم است. اینطور می‌توانیم مباحث مختلف را با جلسات استانداران پیش ببریم. در این جلسات کارشناسان بازار آزاد هم حضور داشته باشند همینطور دانشگاهیان و قانونگذاران در جلسات باشند.

 

رئیس جمهور با اشاره به جلسات سران قوا بیان کرد: در این جلسات هم قوا می‌خواهند در حل مسائل کمک کنند و قلباً هم به این مسئله اعتقاد دارند. من مطمئنم با همکاری هم می‌توانیم به راحتی مشکلات را حل کنیم زیرا توانمندی‌های زیادی داریم و به سادگی آمریکا نمی‌تواند ما را تحریم کند زیرا راه‌های بسیاری وجود دارد که می‌توانیم مشکلات خودمان را حل کنیم. لازمه این است که روندی را پیش ببریم.

 

پزشکیان خطاب به استانداران گفت: پنل‌های خورشیدی موضوعی است که می‌خواهم شما به ما کمک کنید ما باید نیاز برق کشور را کجای ممکن از انرژی فسیلی مجزا کنیم، می‌توانیم به راحتی از انرژی خورشیدی استفاده و گاز و انواع سوخت فسیلی را برای امور دیگری صرف کنیم.

 

وی افزود: جلسه‌ای در دولت نیست که تشکیل شود و راجع به اینکه چرا توسعه انرژی خورشیدی تأخیر کرده‌اید از وزرای اقتصادی و بانک مرکزی سوال نپرسم./ مهر

ارسال نظر