توزیع گوشت وارداتی با قیمت زیر ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده کاهش قیمت حبوبات و برنج در بازار / قیمت برنج ایرانی چقدر شد؟ قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ + جدول کوچکی‌نژاد: در تلاش برای ترمیم حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران هستیم خرید و فروش امتیاز واحدهای نهضت ملی مسکن آزاد می‌شود؟ قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲۵ مهر ۱۴۰۴ + جدول کارت‌هایی که سوخت کشور را می‌بلعند رئیس سازمان اداری و استخدامی:️ قانون اجازه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها را نمی‌دهد واریز یارانه نقدی مهرماه دهک‌های یک تا سه قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز پنجشنبه ۲۴ مهر + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول افزایش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول توقف صادرات میعانات گازی ایران / ساخت ۵ پتروپالایش بزرگ در منطقه پارس جنوبی قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ + جدول

بارش‌های اخیر کفاف ذخیره‌سازی را نمی‌دهد

سخنگوی صنعت آب کشور تاکید کرد بارش روزهای اخیر در اقصی نقاط کشور، نشان از پرآبی نیست و برای ذخیره سازی، صرفاً باید شاهد روان آب باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، عیسی بزرگ زاده در برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه بارش متوسط در کشور حدود ۴۴ درصد از حد مجاز عقب است و باید بیش از ۹۷ میلیمتر بارش به طور متوسط در کشور دریافت می‌کردیم، افزود: بارش‌های کنونی نزدیک به ۵۵ میلیمتر است. این مسئله در سدها نیز تأثیر گذاشته و شاهد کاهش میزان حجم آب هستیم.

 

وی افزود: این اعداد بر اساس آمار وزارت نیرو است و بر اساس برآورد نمی‌باشد بلکه توسط اندازه گیری نبض اقلیم کشور سنجیده می‌شود.

 

بزرگ زاده تاکید کرد: مخاطب این هشدارها مردم و مسئولان هستند چراکه هر دو گروه بر آب کشور تأثیر می‌گذارند و در حال حاضر فصل بودجه است و باید به میزان کافی به حوزه‌های آبی و پروژه‌های مؤثر توجه شود.

 

وی افزود: این بودجه نباید تحت تأثیر لابی‌ها باشد و مجلس باید اولویت‌های آبی کشور را به درستی اعمال کرده و مستقل از دیگر موضوعات ببیند تا طرحی در مقیاس ملی و به نفع ایران به قانون بودجه تبدیل شود.

 

سخنگوی صنعت آب تاکید کرد: مسئولان باید فهم و تخصص و وظیفه شناسی لازم را داشته باشند و بر روی کار خود تمرکز کنند و از طرفی مردم هم باید کمک کننده باشند تا طرح‌های مورد نظر به خوبی شکل گیرد. چنان چه در سایر کشورها نیز به همین شکل است.

 

به گفته وی هر یک باید سهم خود را اجرایی کنیم تا رفاه عمومی پیاده سازی شود.

 

بزرگ زاده به رادیو گفت‌وگو گفت: چوب تقصیر به سمت مسئولان و نیز واقعیت‌های اقلیمی است ولی مردم و شهروندان مشارکت کنندگان در حل این مشکل هستند چون هرچه سازه‌های متعددی ایجاد کنیم، واقعیت‌های بارشی به گونه‌ای دیگر است.

 

سخنگوی صنعت آب تاکید کرد: یک بارش مختصر نباید ذهن را به سمت پر آبی ببرد و نباید از نظر ذخیره آبی برای ما سو تفاهم شکل گیرد چراکه تا یک روان آب اتفاق نیفتد، ذخیره سازی به خوبی صورت نمی‌گیرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار