سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

دولت ملزم به تعیین سرفصل‌‌ جنایات آمریکا در کتب درسی شد

دولت ملزم به تعیین سرفصل‌‌ جنایات آمریکا در کتب درسی شد نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح الزام دولت به تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی و دانشگاه‌ها موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(دوشنبه، 13 آبان) از مجموع 212 نماینده حاضر، با 180 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 6 رأی ممتنع کلیات طرح الزام دولت به تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی مدارس و دانشگاه‌ها موافقت کردند.

 

براساس این گزارش، محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این جلسه درخواست اولویت رسیدگی به طرح الزام دولت به تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی و دانشگاه‌ها را مطرح کرد و گفت: این طرح دو ماه قبل در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اصلاحاتی مصوب شد و اکنون در اختیار نمایندگان قرار دارد.

 

سرلشکر سلیمانی: دشمنان زیادی در "استکبارستیزی، استقلال و آزادی‌" داریم/ ‌هر سال‌ دشمنی‌های‌ جدیدی بر ضد ایران آغاز می‌شود‌

 

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه امروز روز مبارزه با استکبار و روز تبعید امام و تسخیر لانه جاسوسی توسط جوانان برومند است، درخواست دارم طرح مذکور با اولویت در صحن مجلس قرار گیرد.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس تأکید کرد: با این طرح به مردم نشان می‌دهیم که نمایندگان نیز همگام با آنها در مقابل استکبار ایستاده و ملت‌های ستمدیده منطقه و جهان را همراهی می‌کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار