وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟

رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت

امیر سرتیپ چشک، گفت: رزمایش دو روزه امنیتی تهاجمی و متحرک نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی شمال شرق کشور با دستیابی به اهداف و برنامه‌های از پیش تعیین شده پایان یافت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 21
کد خبر: ۲۶۹۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ کریم چشک، معاون عملیات نیروی زمینی ارتش، اظهار کرد: رزمایش دو روزه امنیتی تهاجمی و متحرک نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی شمال شرق کشور که با حضور یگان‌های نیرو مخصوص واکنش سریع تیپ ۶۵ نوهد نزاجا، توپخانه، زرهی، هوانیروز، پهپاد، جنگال، گروه موشکی و سایر یگان‌های پشتیبانی کننده برگزار شد، با دستیابی به اهداف و برنامه‌های از پیش تعیین شده پایان یافت.

وی افزود: در این رزمایش به عنوان نخستین رزمایش کاملاً متحرک در سطح نیروی زمینی ارتش، تمامی سناریو‌ها به صورت کاملاً آفندی، سریالی و به منظور شبیه‌سازی حداکثری با شرایط رزم در میدان نبرد واقعی، در کمترین زمان ممکن، طراحی، اجرا و پیاده‌سازی شدند.

امیر سرتیپ چشک ادامه داد: همچنین در این رزمایش دو روزه از برخی از روزآمدترین و جدیدترین ادوات، تجهیزات، تسلیحات و جنگ‌افزار‌های تولید و انبوه‌سازی شده به دست متخصصان و پژوهش‌گران نیروی زمینی ارتش و صنایع داخلی کشور مورد تست و ارزیابی میدانی قرار گرفت.

معاون عملیات نیروی زمینی ارتش ارزیابی میدانی توانمندی‌های دفاعی و رزمی این نیرو را از جمله اهداف این رزمایش برشمرد و تأکید کرد: رونمایی از موشک‌های"فجر ۵" با برد بیش از ۱۱۰ کیلومتر، مداومت پروازی انواع پهپاد‌های شناسایی، انهدامی، رزمی و مراقبی، انهدام کامل اهداف و استحکامات توسط انواع بمب‌های دقیق‌زن "قائم" و موشک‌های نقطه‌زن "الماس" و نهایتاً توسعه و ارزیابی عملکرد سامانه یکپارچه مقابله با ریزپرنده‌های دشمن، از جمله مواردی بودند که در این رزمایش، مورد تست و ارزیابی میدانی قرار گرفتند.

امیر سرتیپ چشک با اشاره به نقش عناصر و نیرو‌های متخصص این نیرو در تحقق اهداف این رزمایش، تصریح کرد: تمامی نیرو‌های انسانی حاضر در رزمایش امنیتی تهاجمی متحرک نیروی زمینی، با تسلط، قدرت و مهارت، ضمن هماهنگی و همکاری دقیق با دیگر نیرو‌ها و عناصر شرکت کننده، ضمن ت انجام وظایف محوله و باور به توانمندی‌های کم‌نظیر خود، به بهترین وجه، به ایفای نقش در این رزمایش امنیتی و ضدتروریستی پرداختند.

معاون عملیات نیروی زمینی ارتش در پایان خاطر نشان کرد: ارتقای مداوم و بهبود وضعیت آفندی و پدافندی از طریق بهره‌گیری از انواع تجهیزات و تسلیحات روزآمد، دورزن، نقطه‌زن، هوشمند و شبکه‌محور نیروی زمینی، ارتقای بُرد موشک‌های هوشمند ضدزره و دقیق‌زن بالگردی، به‌کارگیری انواع ریزپرنده‌های مهاجم و تست اولین سیستم یکپارچه مقابله با ریزپرنده‌های دشمن، از جمله دستاورد‌هایی بودند که در این رزمایش دو روزه به دست آمد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار