سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

برگزاری رزمایش نیروی زمینی ارتش در مناطق جنوب شرق کشور

فرمانده نیروی زمینی ارتش از برگزاری رزمایش این نیرو در مناطق جنوب شرق کشور در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش از برگزاری رزمایش این نیرو در مناطق جنوب شرق کشور در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: این رزمایش با پشتیبانی نیروهای دیگر و با بهره گیری از تمام تجهیزات نظامی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد:  این رزمایش به منظور کسب آمادگی رزمی و حفظ و ارتقای توان دفاعی یگان‌های عمل کننده این نیرو با اجرای رزم ناهمتراز بر مبنای دکترین عملیاتی و راه‌کنشی(به کارگیری نیروها در میدان نبرد) در مناطق جنوب شرق کشور و بخش‌های مختلف دیگری از مرزهای ایران اسلامی طراحی و برگزار می‌شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش نخستین رزمایش مشترک پهپادی ارتش را موفقیت آمیز خواند و با بیان اینکه در این رزمایش به اهداف پیش بینی شده رسیدیم، عنوان کرد: در این رزمایش جدیدترین دستاوردهای نیروهای مسلح در حوزه رزم هوایی ارائه شد که نمایشی از اقتدار کشورمان از تهدید تحریم چهار دهه ایران است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر این که امروز یگان‌های پهپادی ارتش به یگان رزمی و شناسایی تبدیل شده‌اند، خاطرنشان کرد: استفاده از پهپادهای متنوع در رزمایش مشترک پهپادی ارتش نشان داد که امروز یکی از نقاط قوت ما در برابر تهدید دشمنان یگان پهپادی است و امروز این یگان به عنوان یکی از یگان‌های رزمی و شناسایی در تمامی رزمایش‌ها می‌تواند حضوری موثر داشته باشد.

وی با اشاره به قابلیت‌های این یگان در ارائه ‌آنلاین اطلاعات به ستاد فرماندهی و کنترل افزود: از مهمترین ویژگی‌های این یگان در حوزه شناسایی و انتقال اطلاعات دقیق از منابع و تجهیزات دشمن به ستاد فرماندهی و کنترل است که به صورت آنلاین این اطلاعات را در اختیار یگان قرار می دهد و ستاد فرماندهی می‌تواند براساس این اطلاعات با شناسایی منطقه عملیات رزمی را طراحی کند.

امیرحیدری ادامه داد: رزمایش مشترک پهپادی که توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شد پیامی به دشمنان نظام داشت که بدانند اگر دست از پا خطا کنند و اگر مرتکب هر گونه اشتباهی شوند، بدانند که این اشتباه جبران ناپذیر خواهد بود.  شاید آنها آغاز کننده باشند اما تمام کننده نخواهند بود.

 فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: علاوه بر این ما توانستیم با اجرای این رزمایش بخشی از قدرت دفاعی ایران را به رخ دشمنان بکشیم و بگوییم در آینده هم دست ما روی ماشه است و هرکدام از دشمنان نظام بخواهند دست از پا خطا کنند آنها را قلع و قمع می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امنیت مرزهای کشور خط قرمز ماست، گفت: نیروی زمینی با تمام توان در مرزهای شرقی، جنوب شرقی، غرب و جنوب غرب و شمال غرب مستقر است و با قدرت از کیان مقدس جمهوری اسلامی دفاع می‌کند.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر