تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم اظهار کرد: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد و تحریم‌های نفتی تشدید شد و منابع نفتی را متاثر کرد، وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 21
کد خبر: ۲۶۹۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نوبخت گفت: نقدینگی در طی ۳۰ سال گذشته همواره با رشد ۲۸.۳ رو‌به‌رو بوده و این نقدینگی منجر به افزایش تقاضا شده است.

امروز اولین برنامه میزگرد شبکه خبر به بحث ناترازی بودجه با حضور محمد رضا نوبخت، رئیس سازمان برنامه در دولت دوازدهم وداود منظور رئیس سازمان برنامه وبودجه دولت سیزدهم بحث و بررسی شد.

در این برنامه محمد رضا نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت دوازدهم گفت: نقدینگی در طی ۳۰ سال گذشته ۲۸.۳ درصد همیشه رشد داشته است و این نقدینگی منجر به افزایش تقاضا می‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین همواره ۲۸ تا ۳۰ درصد افزایش تقاضا مواجه هستیم، اما عرضه ما که از طرف تولید است هیچگاه از ۳ تا ۴ درصد بطور متوسط افزایش پیدا نکرده است که نتیجه آن ۲۴ تا ۲۵ درصد نرخ تورمی است که به جامعه تحمیل می‌شود.

نوبخت اظهار کرد: اصل درآمد دولت مالیات است و در صورت عدم پوشش باید به سراغ واگذاری دارایی سرمایه‌ای برویم همچنین بررسی‌ها نشان داده است که در سه سال گذشته تورم پایین نیامد و بالای ۴۰ درصد بود.

در ادامه این برنامه داود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم گفت:درآمد‌های نفت عمدتا در اختیار دولت نیست. زمانی که درآمد نفتی تحلیل پیدا می‌کند فشار آن به سایر منابع تامین اعتبار منتقل می‌شود، مثل مالیات. مهمترین اقدامی که در کشور شده است تقویت نقش مالیات‌ها است.

وی ادامه داد: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد و تحریم‌های نفتی تشدید شد و منابع نفتی را متاثر کرد، وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد.

او گفت: دهه ۹۰ باید به دو بخش تقسیم شود، تا سال ۹۶ کشور شرایط خوبی داشت و قیمت‌ها تحت کنترل بود و پس از آن و از سال ۹۷ تا ۱۴۰۰ شرایط تغییر کرد. کرونا درآمد‌های دولت را متاثر کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم اظهار کرد: از زمان تشدید تحریم‌ها بخصوص از سال ۹۷ متغیر‌های اقتصادی تحت تاثیر قرار گرفتند. برخی تصور می‌کنند که که در دولت‌های مختلف اراده‌ای برای رفع تحریم‌ها نبوده است، همه دولت‌ها با توجه به تاکید رهبر انقلاب تلاش کردند کشور را از تنگنا خارج کنند.

وی افزود:سال ۱۴۰۰ شهید رئیسی با جدیت پای مذاکره رفتند و بجایی رسید که کار باید تمام می‌شد، اما یکمرتبه آمریکایی‌ها زیر میز زدند. این در حالیست که ایران همیشه بدنبال رفع تحریم‌ها بوده است. / باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار