عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

پیگیری قانون سختی کار آزمایشگاهیان بالینی

پیگیری قانون سختی کار آزمایشگاهیان بالینی نوبخت گفت: موضوع اجرایی شدن قانون سختی کار اعضای جامعه آزمایشگاهیان بالینی کشور و نیز تسریع قانون ارتقای بهره‌وری کارکنان بالینی نظام سلامت به این قشر تلاشگر را پی‌گیری خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 28
کد خبر: ۴۱۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، امروز جلسه مشترک اعضای جامعه آزمایشگاهیان بالینی کشور با رئیس سازمان برنامه برگزار شد؛ در این جلسه تعدادی از اعضای جامعه آزمایشگاهیان بالینی کشور با اشاره به جمعیت ۳۰ هزار نفری شاغل در این بخش به بیان برخی مشکلات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

 

در این دیدار، محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با قدردانی از تلاش‌های ارزنده کادر بهداشت و درمان کشور در مبارزه بی‌امان با ویروس کرونا اظهار داشت: به امید خداوند متعال و با درایت و دید بسیار شایسته‌ای که وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارند،

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار