اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

رهبر انقلاب: در زمینه نشان دادن پیشرفت‌ها کم کاریم/ به یک کار مهم رسانه‌ای نیاز داریم

حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمودند: ما در زمینه نشان دادن «پیشرفت‌ها و تحقق آرزوها» کم کاریم. یک کار رسانه‌ای لازم است. این یک فصل جداگانه‌ایست که باید بنشینند در این زمینه بحث کنند و فکر کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه‌ی رویداد «پیشگامان پیشرفت»، صبح امروز (چهارشنبه)، جمعی از تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. تعدادی از فعالان اقتصادی بخش خصوصی نیز در این برنامه به ارائه دیدگاه و نظرات خود پرداختند.

 

در آغاز رویداد «پیشگامان پیشرفت»، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز سه‌شنبه به مدت ۲ ساعت از نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش خصوصی بازدید کردند.

 

آیا جوانان و دانشجویان ما از پیشرفت‌هایی که اینجا بیان شد مطلعند؟

رهبر انقلاب اسلامی در جمع تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوص رویداد ملی «پیشگامان پیشرفت» فرمودند: ما به یک کار مهم رسانه‌ای نیاز داریم. آیا این پیشرفت‌هایی که شما اینجا گزارش دادید و ما شنیدیم، جوان‌های ما و دانشجویان ما می‌دانند؟ کسانی که مایل‌اند در کشور فعالیت کنند، اثر بگذارند و توانایی‌هایی در خود می‌بینند، آنها می‌دانند که می‌توان یک واحد کوچکی را مثلاً در یک شهر کوچک به وجود آورد و بعد از مدتی آن را به چندین ده برابر افزایش داد؟ پیشرفت این را خبر دارند؟

 

ایشان افزودند: ما در زمینه‌ی نشان دادن «پیشرفت‌ها و تحقق آرزوها» کم کاریم. یک کار رسانه‌ای لازم است. این یک فصل جداگانه‌ایست که باید بنشینند در این زمینه بحث کنند و فکر کنند.

 

بخش خصوصی به رغم فشارهای خارجی توانسته به سطح قابل قبولی از پیشرفت برسد

رهبر انقلاب در ادامه با اشاره به حضور روز گذشته در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت فرمودند: نمایشگاهی دیروز مشاهده کردم، در حالی که بخش کوچکی از واقعیت کشور را نمایش می‌داد، نشان داد که بخش خصوصی به رغم فشارهای خارجی و تحریم و تهدید تحریم‌های بیشتر، توانسته به سطح قابل قبولی از پیشرفت برسد.

 

دستگاه‌های دولتی و نظارتی نباید نقش سرعت‌گیر را برای بخش خصوصی داشته باشند

حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمودند: من متأسفانه مشاهده می‌کنم یک جاهایی دستگاه‌های دولتی یا دستگاه‌های نظارتی نقش سرعت گیر را ایفا می‌کنند.

 

ایشان افزودند: انسان شرمنده می‌شود وقتی می‌شنود رقم مالی واردات یک کارخانه حدود سی یا ۴۰ درصد بیشتر از رقم واردات تولید آن کارخانه است؛ یعنی رقیب برای کارگر ایرانی و سرمایه‌گذار ایرانی!

 

باید دستگاه‌های دولتی موانع بخش خصوصی مانند برخی قوانین و مقررات را بر طرف کنند

رهبر انقلاب فرمودند: البته من توصیه به سهل‌انگاری در مقابل بد عمل‌ها نمی‌کنم. برخی به عنوان سرمایه‌گذار وارد می‌شوند و در واقع سو استفاده می‌کنند. در قضیه ارز ترجیحی این قضیه ملاحظه شد و سوءاستفاده‌های زیادی صورت گرفت. مراقبت را زیاد کنید اما کمک به بخش خصوصی را هم افزایش دهید.

 

به سیاست‌های اصل ۴۴ به درستی عمل نشد

حضرت آیت الله خامنه‌ای در ادامه افزودند: مصداق مهم مانع‌زدایی از تولید عمل به سیاست‌های اصل ۴۴ است. به این سیاست‌ها به درستی عمل نشد. یکی از علل تنزل اقتصادی کشور در دهه نود همین مسئله بود.

 

تعدادی از صاحبنظران راه‌حل مشکلات را برای تحقق رشد ۸ درصد اقتصادی احصاء کرده‌اند

رهبر انقلاب در جمع تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوص خاطرنشان کردند: تعدادی از صاحبنظران برای تحقق رشد ۸ درصد اقتصاد، ظرفیت‌ها و توانایی‌ها را شناسایی، طرح‌های سرمایه‌گذاری را تعریف و راه‌حل مشکلات را احصاء کرده‌اند. مسئولان دولتی باید جدّاً دنبال و این موارد را اجرا کنند. نگویند نمی‌شود و به فلان قدر سرمایه‌گذاری خارج نیاز دارد که معلوم است تحقق نمی‌یابد. در این پیشنهادها تحقق رشد به امر نشدنی معلّق نشده است.

 

از حضور در مجامع مانند بریکس حداکثر استفاده بشود

حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمودند: رشد ۸ درصدی در یک سال معجزه نمی‌کند بلکه باید استمرار داشته باشد و عوائد آن عادلانه تقسیم شود تا در زندگی مردم اثر محسوس داشته باشد.

ایشان افزودند: از حضور در مجامع مانند بریکس حداکثر استفاده بشود

 

یکی از مشکلات ما، وابستگی به دلار است

رهبر انقلاب تاکید کردند: یکی از مشکلات ما، وابستگی به دلار است. سامانه مالی بریکس و تبادلات مالی با ارزهای کشورهای عضو آن که قرار است انجام شود کمک بزرگی به حل این مشکل خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار