شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

پزشکیان: می‌کوشیم معیشت مردم از تهدیدات خارجی آسیب نخورد

پزشکیان: می‌کوشیم معیشت مردم از تهدیدات خارجی آسیب نخورد رئیس‌جمهور به آغاز به کار دولت جدید آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم همه تلاش خود را به‌کار خواهد گرفت تا زندگی و معیشت مردم از ناحیه تهدیدات و اقدامات خارجی آسیب نبیند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در دیدار شهردار و معاونین شهرداری تهران که شامگاه سه‌شنبه برگزار شد، ضمن تشکر از اقدامات این نهاد در عرصه مدرسه‌سازی، اظهار داشت: در بخش‌هایی از شهر تهران و اطراف آن، از لحاظ سرانه آموزشی در وضعیت بسیار نامناسبی هستیم. دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کرده است تا موضوع کمبود فضاهای آموزشی را در کل کشور برطرف شود و در ضمن ساختارها و شیوه‌های تعلیم و تربیت نیز اصلاح می‌شود و ارتقا خواهد یافت.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ناترازی انرژی از معضلات اصلی کشور است، افزود: به‌دلیل وجود ناترازی‌ها در بخش انرژی، متأسفانه در برخی از نیروگاه‌ها مازوت‌سوزی انجام شد، البته اگر همراهی مردم با دولت نبود، گاز و برق برخی از استان‌ها قطع می‌شد، ازهمین‌رو برای سال آینده برنامه و اقداماتی در دست انجام است تا با ناترازی انرژی مواجه نشویم.

 

رئیس‌جمهور با اشاره بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: بنا داریم 30 هزار مگاوات ظرفیت تولید برق خورشیدی ایجاد کنیم و اقدامات لازم برای تأمین تجهیزات و راه‌اندازی این نیروگاه‌ها در حال انجام است، به نتیجه رسیدن این برنامه علاوه بر کمک به رفع ناترازی برق، باعث جلوگیری از آلودگی هوا بر اثر استفاده از سوخت‌های فسیلی برای تولید برق نیز خواهد شد.

 

پزشکیان با بیان اینکه دولت و شهرداری‌ها هر دو به‌دنبال خدمت‌رسانی به مردم هستند، بر ضرورت توجه به معیشت مردم، مدرسه‌سازی، تأمین انرژی، اصلاح بافت‌های فرسوده، ارائه‌ها خدمات بهداشتی و عمومی و ایجاد معابر استاندارد تأکید کرد و گفت: وضعیت زیستی شهر تهران، با وجود مشکلاتی نظیر آلودگی هوا، ترافیک و سختی معیشت قابل قبول نیست. مدیریت روند گسترش و توسعه شهر تهران نیز یک مسئله جدی است که باید دانشگاهیان به‌همراه کارشناسان در رابطه با آن مطالعات و بررسی‌های لازم را انجام دهند و برنامه اقدامات لازم را به دولت و شهرداری ارائه کنند.

 

وی در بخش پایانی سخنانش به آغاز به کار دولت جدید آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم همه تلاش خود را به‌کار خواهد گرفت تا زندگی و معیشت مردم از ناحیه تهدیدات و اقدامات خارجی آسیب نبیند.

 

در این دیدار علیرضا زاکانی شهردار تهران نیز با بیان اینکه تهران به‌عنوان پایتخت به‌نوعی نماد و الگوی دیگر استان‌های کشور است، بر ضرورت تلاش برای ارتقای کارآمدی مدیریت در استان تهران تأکید کرد و اظهار داشت: آلودگی هوا، ترافیک، سستی و ناایمنی کالبدی، ضعف سیستم حمل‌ونقل، تنش آبی، مشکلات اجتماعی، محیط‌زیستی، بهداشتی، زیرساختی و بی‌مسکنی و بدمسکنی از جمله مشکلات جدی استان تهران هستند که اگر برطرف نشوند، باعث ایجاد نارضایتی مردم خواهند شد.

 

شهردار تهران با ارائه آماری در رابطه با اقدامات و فعالیت‌های این نهاد در راستای خدمات‌رسانی به شهروندان تهرانی در حوزه‌های مختلف گفت: مدیریت‌های محلی که موضوع کاری شهرداری‌ها است، در امتداد مدیریت‌های ملی قرار دارد. شهرداری تهران کاملاً آمادگی پذیرش مسئولیت در تهران را دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار