ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

دبیرکل سازمان ملل: ایران به نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای‌اش رسیدگی کند

دبیرکل سازمان ملل: ایران به نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای‌اش رسیدگی کند «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل امروز (چهارشنبه) در مجمع اقتصادی داووس که این روز‌ها در سوئیس با حضور مقامات ارشد کشور‌های مختلف در حال برگزاری است، بر ضرورت حیاتی برداشتن اولین گام به سمت کاهش تنش‌ها در منطقه از سوی ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیرکل سازمان ملل خاطر نشان کرد که ایران باید روشن کند، خواهان تسلیحات هسته‌ای نیست.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل امروز (چهارشنبه) در مجمع اقتصادی داووس که این روز‌ها در سوئیس با حضور مقامات ارشد کشور‌های مختلف در حال برگزاری است، بر ضرورت حیاتی برداشتن اولین گام به سمت کاهش تنش‌ها در منطقه از سوی ایران تاکید کرد.

گوترش همچنین با تاکید بر لزوم پرداختن به خطرات ناشی از جو ژئوپلیتیک کنونی در غرب آسیا هشدار داد که بدون اقدام مناسب، تنش قابل توجهی در منطقه رخ خواهد داد.

او خاطر نشان کرد: اکنون اولین قدم باید از سوی ایران باشد. زیرا در غیر این صورت، ما در خطر تشدید تنش هستیم.

دبیرکل سازمان ملل در ادامه گفت که بسیار مهم است که ایران اهمیت این گام را برای صلح و ثبات در منطقه درک کند.

آنتونیو گوترش در ادامه از ایران خواست به نگرانی‌های جاری در مورد فعالیت‌های هسته‌ای‌اش رسیدگی کند و افزود: امیدوارم ایران درک کند که برداشتن این گام اول مفید است و اینکه اصلا منطقی نیست که روی این احتمال شرط‌بندی کنیم، زیرا حتی تصور این غیرممکن است که ایران به دنبال داشتن سلاح هسته‌ای باشد.

بنابر گزارش خبرگزاری ترند، وی بر لزوم ارتباط شفاف و تعامل سازنده تاکید کرد و اظهار داشت: فکر می‌کنم یک بار برای همیشه باید روشن کنم که این اتفاق نخواهد افتاد و باید به‌طور سازنده برای یک معماری امنیتی جدید در منطقه با احترام به استقلال همه کشور‌ها تعامل سازنده داشته باشیم.

به گفته دبیرکل سازمان ملل، این امر راه را برای ادغام کامل ایران در اقتصاد جهانی هموار می‌کند.

گوترش سخنان خود را با اذعان به پیامد‌های گسترده‌تر این موضوع برای صلح جهانی به پایان رساند و همچنین خواستار همکاری بین‌المللی برای تضمین ثبات و امنیت منطقه شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار